Legfélelmetesebb horror film?
Figyelt kérdés
Nekem a Kör után mostmár a Mosolygj (2 szürrealista) , valamint a Démonok Között 1-2 (démon kategória) és az Annabelle 2 (babás, játékos), ezenkívül az emberi gonosz kategóriában a Texasi láncfűrészes (2003), a Mise éjfélkor, a Fehér Éjszakák, aztán ott van még a Végső Állomás (hétköznapi jelenetek horrorja). Ezek a filmek kikészitenek, főleg a Kör és a Mosolyogj.2022. okt. 13. 20:29
11/33 anonim válasza:
Örökség (2018)
Oculus (2013)
Mártírok
Bíborhegy
+1 Begotten, ez totál más mint a többi, kevesen vevők rá
12/33 A kérdező kommentje:
Elismerésem 7-es hogy te tudtad a Mosolyogjnál hol jön az ijesztő rész, nekem kiszámíthatatlan volt, hogy most tényleg olyan rész jön, vagy csak kinyitnak egy konzervet, lehet a mozi miatt volt rám ilyen nagy hatással a film, a hangok miatt, de azok is mesteriek voltak, a kamerabeállítások is, a színészek, minden, a vége lett kicsit sok és csak azért nem lesz klasszikus mert már hamarobb ott volt a Kör.
2022. okt. 13. 21:00
14/33 anonim válasza:
A Mártírokat soha ne nézd meg, ismétlem soha.
15/33 anonim válasza:
Mártíroknál (mert több van) a 2008-asat értik valószínűleg, ami tényleg elég nyomasztó, és a vége lezáratlan, zavaró lehet sokaknak. de egy jól összerakott film
16/33 anonim válasza:
A Köpök a sírodra! is "egész jó".
17/33 A kérdező kommentje:
A sinistert nem találom sehol normális minőségben magyarul.
2022. okt. 13. 21:19
18/33 anonim válasza:
#3 #7 Na fene, én pont fordítva vagyok :D Kiskoromban a barátaimmal állandóan horrort olvastunk és néztünk, este meg tök nyugodtan aludtunk. Manapság ha ilyen élményre vágyok, elolvasom a wikipédián egy-két horrorfilm cselekményét, vagy megnézek egy random videót, és az épp elég az idegrendszeremnek :')
19/33 anonim válasza:
#18 vagyok, azt lefelejtettem, hogy nekem így a cselekmény leírás alapján az Emberi Százlábú (asszem ez a címe) a legijesztőbb. Az egy kegyetlenül beteg film... A legtöbb gyilkolós-kínzós horrort még végig tudnám nézni ha nagyon muszáj lenne, de azt soha az életben.
20/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a régiek gagyik, az Ördögűző amit komolyan tudok venni. A mártírok, örökség, occulus, ezek kimaradtak.
Vannak még jó filmek amiket sokra tartok csak épp nem azért mert ijesztők, azért nem írtam, ilyen pl. Más világ, Faun labirintusa.
2022. okt. 13. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!