Jelenleg a Visage a legfélelmetesebb horror jàték? Mennyire félelmetes a Visage?
Figyelt kérdés
Régebben eltérőek voltak a vàlaszok hogy melyik a legfélelmetesebb de aztán 2011-ben jött az Amnesia The Dark descent ami egyértelműen a legfèlelmetesebb horror játék lett és top 1 minden listán bàr számomra kicsit sem volt félelmetes kb Layers of fear ( pont a Layers of fear utàn játszottam vele) színvonal és akarva se tudtam félni. Aztàn az Outlast lett az egyrtelmű top 1 amit videókban láttam régebben és ott nagyon jónak tűnt de most hogy letöltöttem nem olyan nagy szám mint amire a videókból emlékeztem. Aztán 2017-ben jött az Outlast 2 ami hasonlóan fèlelmetes mint az 1 és elég eltérőek a vèlemények hogy melyik a fèlelmetesebb és a Resident Evil 7 ami talán félelmetesebb is lehet mint az Outlast játékok és sokan panaszként írták hogy túl félelmetes a jàték ezért a 8 már gyengèbb lett. De a Visage-t valamiért többen is a legfélelmetesebbnek mondják jelenleg. Egyébként mikor jött ki 2020-ban? Csak mert 2019-es talán még 2018-as videók is vannak róla YouTube-on csak nem tudom hogy mert a Steam-en 2020-at ír.2022. jan. 24. 15:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem is az. Én végigjátszást néztem csak belőle, de ki próbálni inkább nem akartam. :D Van egy elég hátborzongató atmoszférája.
Nekem Outlast, Amnesia, Resident Evil sose volt félelmetes.
2/5 A kérdező kommentje:
Jumpscar-ek és màs ijesztések is erősek és sok van belőlük vagy csak az atmoszfèra hátborzongató?
2022. jan. 24. 19:00
3/5 anonim válasza:
Nem mondanám túl félelmetesnek. Egy RE vagy AVP sokkal "félelmetesebb" mint a Visage.
4/5 A kérdező kommentje:
A Resident Evil jàtékok közül csak a 7 jó a többi kicsit sem félelmetes. Az AVP-t nem ismerem. Az Alien vs Predator jàtékokat rövidítik így de horror jàtékot nem talàltam ezzel a címmel.
2022. jan. 24. 20:52
5/5 anonim válasza:
Nekem a resident evil játékok bár nem ijesztőek, mégis kikapcsoló szórakozás játszani velük. (Főleg, mert nekem szexuális izgalmat vált ki az olyan játék, film amiben csajok megölnek valakit :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!