Normál emberként meddig lehet bírni az olyan lelki terhelést, amit Sodi napiszinten elvisel?
Figyelt kérdés
Mert én rövid időn belül véget vetnék az életemnek.
Belenéztem a Sodipédiába ami egy alternatív Wikipédia, teljesen ledöbbentett.
2022. okt. 2. 21:19
21/24 anonim válasza:
Utolsó, ehhez képest mégis alkoholba folytja a bánatát, mert józanul nem képes elviselni a létezést. Mondjuk kissé gyanús vagy mert hasonló szintet ütnek meg a snecológus, meg egyéb trash körök kommentjei.
22/24 anonim válasza:
18
Hitelcsalás, bunkibank (sodipedian ott a full történet) egyéb csalások, annyira én se vagyok képben, és az utóbbi pár évben nem olvastam róla sokat, de most van valami hivatalos ügye az osztrák segélyek jogtalan felvétele miatt is.
Szóval szépen utolérte a policáj :D
23/24 anonim válasza:
Normál emberként szerintem nem sokáig, de Sodi mentálisan k.o., alkohol, tranyótibi és rivó függő, autisztikus vonásokkal. Neki ez lehet annyira nem csapás, pedig a trollok aláraktak már párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!