Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normál emberként meddig lehet...

Normál emberként meddig lehet bírni az olyan lelki terhelést, amit Sodi napiszinten elvisel?

Figyelt kérdés

Mert én rövid időn belül véget vetnék az életemnek.

Belenéztem a Sodipédiába ami egy alternatív Wikipédia, teljesen ledöbbentett.

2022. okt. 2. 21:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kedvencem, mikor ezek a trollok a nemlétező feleségükkel, gyerekeikkel flexelnek a sodifórumon.
2022. dec. 11. 10:00
 12/24 anonim ***** válasza:
59%
Most felnéztem a fórumra kíváncsiságból. Az összes troll közül ez a Trollul Madár nevű a legbetegebb, 1-5 percenként okádja a szart a fórumra, az sem zavarja, hogy többnyire nem reagálnak a hozzászólásaira. Visszanézve már egy ideje ezt csinálja, ennek tényleg ennyi az élete.
2023. jan. 3. 11:05
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

Folytatva a kilences hozzászólásomat.

Tényleg azt nem értem a trollokban, hogyan van erre idejük. Egy két órás filmet nem tudok egyben megnézni, mert nincs rá időm a karrier, a mindennapi- és magánélet mellett. Ezek meg feljelentéseket írogatnak, egész nap fórumoznak, nyomoznak, videókat vágnak, képeket Photoshopolnak, telefonálnak, zaklatnak. Annyi hobbim, érdeklődési köröm van, hogy egyikre-másikra már nem tudok időt szakítani, mert harminc órából kellene állnia ehhez a napnak. De ezeknek van idejük Sodizni. Ebből én arra következtetetek, hogy nem csak az életük az internet, hanem az interneten élik az életüket. Ezt nem tartom jónak, pedig én szinte netfüggő vagyok.

Sodi ugyan egy gusztustalan, antiszemita, rasszista, hímsoviniszta, homofób, xenofób és irredenta, viszont egyértelműen látszik rajta, hogy nem teljesen normális. Valamilyen született mentális betegsége biztosan van. Na most egy enyhe értelmi fogyatékos, beteg emberrel szórakozni, az nem nagy dicsőség. Miért nem egy sikeres emberrel szórakoznak? Egy politikussal, százmilliárdos vállalkozóval, legmagasabb állami hivatalnokkal? Ja, mert ezekkel nem mernek, mert ezeknek kapcsolataik, pénzük és erőforrásuk van ahhoz, hogy visszavágjanak nekik. Ezért egy fogyatékossal hadakoznak.

Végszóként, továbbra sem védem a neonáci pondró Sodit, de nagyon találó a régi magyar mondás, hogy nem az a legény, aki adja, hanem aki állja!

2023. jan. 12. 23:34
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

Ez a sodifórum jelenség nagyon bizar amúgy, régebben csak külföldi példákat halottam erre, és közel se volt ennyire durva, (doxolás, pizza rendelés hasonlók).

Érdemes belegondolni, hogy mi lenne, ha egy sima mezei vloggerre/streamerre szálnának rá, aki tényleg nem ártott senkinek...

2023. febr. 4. 15:09
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Sokszor előbujtak már ezek a snecológusok. Maradjunk annyiban, nem cáfolnak rá a sztereotípiákra.

Rátesz az egészre még egy lapáttal amikor megpróbálják megmagyarázni, hogy valójában jó amit csinálnak, és hogy ez egy olyan hobbi mint pl a sakkozás(igen a sakkal példálóztak). Akinek van 2 agysejtje az pontosan tudja mi folyik itt, de ezt már előttem nagyin jól le is írták.

2023. ápr. 15. 22:30
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem többek 20 évesnél. Felnőtteknek nincs ideje napi 24 órában fórumra írni meg azon röhögni, hogy jól kibasznak mással. Anyjukkal élő hülyegyerekek ezek. Sodinak pedig már rég ülnie kellene, mert egy bűnöző.
2023. ápr. 23. 20:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

16

Sok 30-40+os is van, de ezekből is akad majdnem annyira lecsúszott ember, mint Sodi.

2023. ápr. 24. 12:49
 18/24 anonim ***** válasza:

Elvileg vannak olyan snecológusok, akik már az egész Sodi jenség kezdete óta űzik ezt a tevékenységet, vagyis majdnem a Magyarországi mainstream internet kezdete óta. Nem 12 évesek.

Én csak onnan ismerem sodit, hogy néha feldobja a tiktok, előtte csak hallottam róla de sosem olvastam utána, hogy ki is Ő.

Amilyen infókat tudok róla, az annyi hogy meleg aki nem akarja felvállalni, régebben voltak homofób megnyilvánulásai, vannak pedofil hajlami (volt ebből rendőrségi ugye is, de vagy felmentették vagy csak felfüggesztett büntetést kapott)… Sokáig egy transzexuális volt a párja… Alkoholista és igénytelen.

Viszont miért bűnöző és mi az ami miatt ennyien ilyen szinten utálják?

Úgy értem én is elítélem, ha valaki pedofil, de tudtommal nem rontott meg senkit csak internetes képeket nézegetett, ami az én szememben valamennyire bocsánatos, főleg ha már felelt érte a hatóságok előtt.

Azért szar lehet ilyen vágyakkal élni.

Állítólag programozó aki elég sokat keres és 2 hajléktalannak is fizette a lakhatását… Szomorú ha valakinek 40+ évesen ilyesmihez kell folyamodnia, hogy legyen egyáltalán bármilyen jellegű emberi kapcsolata.

Szóval miért írjatok hogy bűnöző? Csinált valami komolyat?

2023. okt. 19. 22:47
 19/24 NTBS ***** válasza:

Nem kell ott lenni.

A felnőtt ember döntéseket hoz.

ápr. 29. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Sodinak nincs lelke, így nincs mit terhelni. Ezért se lesz soha se öngyilkos.
máj. 5. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!