Ki lehet bírni 8 hónapot úgy, hogy munka és suli mellett havi 4-5 pihenőnapom marad?
Munka: 05:30-14:00-ig VAGY 08:00-16:30-ig VAGY 12:30-21:00-ig minden héten másik napokon kell menni + 20 perc odaút és 20 perc vissza.
Suli: szombatonként 09:00-17:00-ig + utazás 1,5-2 óra oda is és vissza is.
Pihenőnap kb heti 1 nap, akkor tanulnék, illetve délelőttös műszak esetén délután és fordítva.
Csak 8 hónap, vizsgával együtt összvissz, kibírható? Nagyon kéne a munka is.
Ha lelkileg stabil vagy és nehezen kibillenthető, akkor hozható, amit írtál.
Én elhittem magamról, hogy menni fog 3 munka egyszerre, kb. heti 7 órám maradt magamra az alvásidők kivételével. 1 hónap után olyan beteg lettem, hogy hónapokig nem tudtam kiverekedni magam belőle és még most is nyögöm az árát. Mivel lelkileg is leterhelt voltam akkoriban az állandó anyagi és magánéleti problémák miatt, így a sok tényező egyszerre nyújtotta be a számlát.
Hát lelkileg és mentálisan, sőt fizikailag sem vagyok stabil.
Az a baj, ha megvárom a tavaszi kezdést, amikor mehetnék alkalmi(15 napos) munkára mellette, azzal megint megy az idő, amivel csak még rosszabb lesz a lelki helyzetem, ezért kéne most ősszel kezdeni, de most nagyon nem vagyok a toppon és a munka is nagyon kell.
Jó, belevágok.
Muszáj, különben csak halogatom.
Köszönöm, hogy írtatok.
Amúgy mindennap muszáj csinálnom a gyógytornát és a szobabiciklit, szóval a fizikai levezetés meglesz.
Meg itt vannak a kisállatok, akikkel foglalkozni öröm és megnyugvás és persze idő, de nem baj, belefér.
Meg lesz, megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!