Napi 8 órában lehet bírni a maazkot, hogy csak ebédnél veszed le?
Figyelt kérdés
Munkahely, iroda és maszkot kell viselni. Engem már pár óra után irritál, nem tudom milyen ez 40 órában hetente.2021. nov. 16. 15:17
1/13 anonim válasza:
Persze.
Az első pár nap lesz csak furcsa, utána megszokod.
2/13 anonim válasza:
Lehet. Egy év alatt megszoktam. (de amúgy nem szeretem)
3/13 anonim válasza:
Párom gyárban dolgozik, 12 órában +1 óra busz, végig rajta van (a buszon is) (nekik nyáron is végig kötelező volt), megszokták.
4/13 anonim válasza:
Én 12 óráztam maszkban (most 8), és amint kilépek a házból fel kell vennem (külföld). Élek és virulok. Annyi volt a zavaró, hogy nap végére kicsit fájt a fülem mögött. De ez a mostani 8 órás melónál nem jött elő.
5/13 anonim válasza:
teljesen meg fogod szokni vicces story hazajöttem bezártam az ajtót kezetmostam és leültem pihenni ennék is valmit és hopp a maszk rajtam van jót nevettem. Teljesen meg fogod szokni
6/13 anonim válasza:
El lehet viselni.
Engem hullámokban fullaszt, asztmagyanúm van és az orrlégzésem sem teljesen egészséges. Plusz poshadt levegő érzést kelt. De amúgy azért ki lehet bírni, főleg egészséges embernek.
7/13 anonim válasza:
Lehet hogy meg lehet szokni de ez azért rohadtul szomorú...
8/13 anonim válasza:
Én nem tudtam megszokni. Irodistáknak is jár óránként 5 perc szünet, én olyankor megyek egy kört az udvaron maszk nélkül. A testnek is jót tesz, ha az ülő munkát időnként megszakítod pici mozgással.
A cigis is kimegy cigiszünetre, a nemdohányosnak is jár az a pár perc.
9/13 anonim válasza:
Szovetmaszkot igen
De ezeket az FFP2-es hulladékokat nem, vágja a fulem, nyomja az orrom, minden bajom van tole
10/13 anonim válasza:
Szerinted az orvosok hogy bírják egy műszakban a folyamatos maszkhordást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!