Hogy ne legyen az ember depressziós, amikor csoda, ha épp nincs eső, sötét, szélvihar és márciusi idő májusban? Hogy lehet ezt a borzalmas csapadékos időt bírni idegekkel?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 12:21
1/16 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha esik az eső így egyáltalán nem zavar, sőt örülök is neki.
2/16 A kérdező kommentje:
Jó, de mondjuk én nem vagyok antiszoc. A legjobb programok mind a napsütésben vannak.
2021. máj. 22. 12:26
3/16 anonim válasza:
Én is imádom az esőt amúgy :D de megértem, ha valaki csak 40 fokban érzi jól magát, bár az az ő baja :)
4/16 anonim válasza:
Aki szereti az esőt, az antiszociális? Érdekes a logikád :D
5/16 anonim válasza:
Hát elvileg júniustól már jobb idő lesz, bird ki addig.
+ lehet hogy hülyeség és nem segít neked, de én szoktam hallgatni ilyen tenger meg madárcsicsergés hangokat (youtubeon van egy csomó ilyen), próbáld ki, hátha kicsit jobb lesz. :D
6/16 anonim válasza:
Ha az esős idő és sötét miatt vagy kedvetlen, segíthet, ha feljavítod a szobád világítását. Itt le van írva részletesen:
Pénzbe kerül, de olcsóbb, mint pszichiáterhez járni egy kifejlett depresszióval. Nyilván ettől még kinti programok nem lesznek, azon nem segít.
7/16 anonim válasza:
Időjárás miatt sose voltam depis.nem is értem...
8/16 anonim válasza:
#7, van aki sajnos érzékeny rá. Ez egy orvosilag ismert kórkép és fénykabinokkal meg ilyesmikkel próbálják kezelni. Meg a lakás jobb megvilágítása is segít, értelemszerűen.
9/16 anonim válasza:
#2 múlt héten esett az eső, bnőmmel meg nagyon jól elvoltunk az autó hátsó ülésén 6 órán keresztül. Ez volt életem legjobb programja.
10/16 anonim válasza:
Engem álmosít az eső. Ilyenkor csukódik le a szemem, lusta vagyok és nincs kedvem semmihez. Depis nem vagyok. Csak simán kedvetlen, álmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!