Nem vagytok depressziósak ettől a tartósan borzalmas, szörnyű időjárástól? Az átlaghpmérséklet ilyenkor már magasabb szokott lenni, túl sokat esik az eső, állandóan fúj a szél, be van borulva. Féktelen napsütés és 30 fok kellene.
Nem. Miért kellene?
Élvezd h nincs hőség, lehet kirándulni, bicajozni, stb.
Egy hónap múlva attól leszel depis, h kibírhatatlan meleg van?
Én jobban szeretem az ilyen időt, mint a meleget.
Csak annyi bajom van most vele, hogy ma mosni akartam, de az eső miatt nem tudnám kiteregetni.
Nem, ez a NORMÁLIS májusi idő... Nem a 27 fok.
Eső: öltözz fel, létezik vízálló cipő, túradzseki, esernyő.
Én aztán tényleg imádom a meleget, de mikor május végétől szeptemberig 35 fok van, nulla esővel vagy széllel, az sok.
Régen nyáron 25-28 volt a maximum, szinte kétnaponta kellemes záporok, most meg bele lehet dögleni a szárazságba.
Pont tökéletes az idő.
Francnak se kell még az állandó nap, lesz bőven... Legjobb mikor már munkábamenet megdöglik az ember a melegbe.
Tessék, 14 fok van MÁJUS 17-én. Ismét nagykabátban kellett menni, hogy ne fagyjak szét reggel.
Méghogy globális felMELEGedés, amikor ilyen rohadt hideg van egész évben xD
Előbb a globális felmelegedés jelentésének nézz utána, meg hogy mit takar...
Sok köze van ahhoz, hogy most itt szar idő van.
Egyébként, ha neked ehhez az időhöz nagykabát kell, akkor télen -5-8 fokhoz mi a szar kell??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!