Hogy ne legyen az ember depressziós, amikor csoda, ha épp nincs eső, sötét, szélvihar és márciusi idő májusban? Hogy lehet ezt a borzalmas csapadékos időt bírni idegekkel?
Na én az a fajta vagyok akinek erős fejfájása van ha jön a rosszabb idő pl vagy ha esik egyfolytában. A héten kb harmadszorra fájt a fejem. Itt Pesten pl esett a héten sokat.
És még mindig borús az idő.
Ez van. Van aki el van a mínusz 20 fokban. Van akit a napsütés éltet. 1x olvastam egy cikket, hogy az emberek boldogabbak a napsütötte országokban, tengerpartokon. Lehet hülyeség.
De nem kell lenézni azt se, ha valaki nem szereti ezt az állandó csapadékos, borús időjárást.
Hogy lehet így kirándulni menni?
Sehogy. :D jó időben azért több programot is lehet csinálni.
Szóval én abszolút megértem, engem is lehangol, és nálam a fejfájás is jobban előjön. Már én is várom a jobb időt,hogy lehessen menni kirándulni pl.
"Ha egy évig ilyen idö lenne bediliznél?:/"
Nem, elköltöznék. A hideget, vihart, szelet és esőt gyűlölöm, a napsütéstől töltődöm fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!