Szerintetek helyes hogy letiltották Andrew Tate et mindenhonnan?
#30 márpedig ez a nők tárgyiasítása. Szexuális tárgyként kezelése ( I will pick you up with one hand, by your t*tty.” vagy a nő, mint státuszszimbólum. Nem ember. Egy trófea, tárgy. Nőgyűlölet.). A nőgyűlölet legalapvetőbb része.
A női pilótás: Ha az ember nő, akkor tökmindegy, milyen képesítései vannak, milyen képzéseket, oktatásokon ment keresztül, akkor is csak szar pilóta lehet, amég egy férfi már attól jobb sofőr, vagy pilóta, hogy farka van, Nőgyűlölet.
"How can I use these women to make me money. " Hogyan használhatnám ezeket a nőket pénzszerzésre????? Nem nőgyűlölet? Melyik világban? A nő megint nem ember, csak egy tárgy, amin még nyerészkedni is akar?
They’re like, ‘you’re under arrest for a suspicion of assault of this dumb h*e. Szóval bántalmaztam egy embert, és fel vagyok háborodva, hogy letartózhatnak a k*va miatt. Miért bűn nőt bántalmazni? Érthetetlen.
I think the women belong to the man.” Aha tehát a nők nem autonóm emberi lények, hanem állatok, vagy a értéktárgyak, amik a férfiakhoz tartoznak.
Te tényleg ennyire nem látod ezzel a problémát? És még fel is nézel erre az emberi hulladékra?
1.Ezt hogy felemeli a mellénél fogva, azért mondta, mert amikor a nők sokszo nagyon kemények gondolják magukat,
2.A férfiak tényleg jobb sofőrök,aki ezt nem látja, az vak
4.Nem bántalmazott senkit,ezt a nő is elmondta
3.Ez szánalmasan ki van forgatva a szavaiból
#32 akkor nem tudsz szöveget értelmezni. Ezek ezt jelentik.
“1.Ezt hogy felemeli a mellénél fogva, azért mondta, mert amikor a nők sokszo nagyon kemények gondolják magukat,”
Tehát akkor szabad ilyet mondani a nőkről? Általánosítva?
Elmondanám hogy sokkal kevesebb halálos balesetet okoznak a nők. Messze kevesebbet.
“Nem bántalmazott senkit,ezt a nő is elmondta”
És mennyit fizetett neki ezért? Vagy csak simán megfenyegette? Egy erőszakos paraszttól nem lenne meglepő.
“Ez szánalmasan ki van forgatva a szavaiból”
Szövegértés édesem. Szövegértés.
Akkor nézzük meg a statisztikát erről
“ More men die in car crashes each year.
Men have a higher likelihood of engaging in risky driving behavior such as not wearing a seatbelt, driving under the influence of alcohol, as well as speeding.
Men typically drive more miles than women.
Severe accidents tend to occur more with men than women.
Females have a higher chance of being injured or killed in crashes that are equally severe, though this narrows with age.
From 1975 to 2019, male crash deaths were more than double female crash deaths.
In 2019, 71% of car fatalities were males.
As of 2019, males made up 71% of driver deaths in a passenger vehicle, 48% of deaths as a passenger in a passenger vehicle, 96% of driver deaths in a large truck, 67% of deaths as a passenger in a large truck, 70% of pedestrian deaths, 86% of bike deaths, as well as 91% of motorcyclist deaths. ”
Fura, nem? 😂😂
"márpedig ez a nők tárgyiasítása. Szexuális tárgyként kezelése"
"vagy a nő, mint státuszszimbólum. Nem ember. Egy trófea, tárgy. Nőgyűlölet.). A nőgyűlölet legalapvetőbb része"
"Aha tehát a nők nem autonóm emberi lények, hanem állatok, vagy a értéktárgyak, amik a férfiakhoz tartoznak."
Mert az a férfi, aki nem így bánik a nőkkel, az mit kap? Megcsalást, árulást, cserbenhagyást, hazudozást, manipulációt, érzelmi zsarolást, megalázást. Itt bukik az 50-50%. A nők csak beszélnek az egyenlőségről és a társiasságról, de a valóságban ha tényleg úgy vannak kezelve, mint egyenlő társak, azzal nem tudnak mit kezdeni. Megvetik, kigúnyolják, nyilvánosan megszégyenítik azt a férfit, aki ilyesmivel próbálkozik. Lehet siránkozni, hogy milyen csúnya gonosz ez a Tate, de ha egyszer a nők elsöprő többsége ezt részesíti pozitív megerősítésben, akkor miért lenne másmilyen? Szidják őket a nők, de a nap végén mégis egy ilyenhez mennek föl. Akiről jókat mondanak, az meg nem kell senkinek. Idővel mindenki megunja, ha hülyének nézik.
Még egy dolog: A csalódott férfiakba a nők olyanokkal szoktak még egyet belerúgni, hogy: "Nem is voltál kedves, csak megjátszottad, ezért b*sztak át. Mindenki azt kapja, amit megérdemel. Aki nem tudja elérni, hogy a barátnője hűséges legyen, az annyit is ér. Nem próbálkozott eléggé. Rosszul választottál. Kiprovokáltad a megcsalást, a te hibád. Te vagy a felelős a barátnőd döntéseiért. Ő nem tehet róla, nem volt választása. Nem igyekeztél eléggé, más meg igen, hol itt a gond?" És hasonló bölcsességekkel. Akkor erről néhány gondolat:
1. De igen, őszinte volt az előzékeny hozzáállásom a nőkhöz, nem egy felvett szerep. Engem így neveltek, sajnos. Lehazudhatod a csillagokat is az égről, én tudom, hogy így van/volt. Tudom, hogy egyesek rózsaszín cukormázas álomvilágában ez értelmezhetetlen, de van, hogy jót adsz és rosszat kapsz érte és van a fordítottja is. Az élet nem igazságos. Nem mindenre válasz az, hogy a jó valójában mégsem volt jó, ezért megérdemelted az arcon csapást. A férfiak és a nők viszonya tipikusan ilyen. Lehet jönni az elszigetelt esettel, meg a kiragadott példával, amely kifejezéseket az ország egy súlyosabb problémájának kapcsán is gyakran használnak, ám nagyjából ugyanannyira valóságtagadóak ebben a kontextusban is, mint abban.
2. A nők nem felelősek a tettükért, mikor csalnak? A nagy, erős, önálló, független, felsőbbrendű nők? Akkor mégsem egyenlőek a férfiakkal? Vagy hogy van ez? Amikor jogokról van szó, akkor legyen egyenlőség, de ha felelősségről, akkor ne legyen? Ezt mindig is meg akartam kérdezni egy feministától: Hogy van az, hogy a nők még életükben soha semmiről semmit nem tehettek, de a jogaikat azért követelik? Miért csak a kényelmes része kell? A megcsalásnál miért felmentés bármilyen hiba, amit a férfi elkövetett? Mi az, hogy nem volt választása a nőnek? Miért? Ilyenkor mégsem olyan szabad, önálló, erős, független, autonóm? Csak amikor a képzeletbeli elnyomókkal kell harcolni? Amikor felmentést ad a női nem, akkor rendben van a diszkrimináció?
#36 "Mert az a férfi, aki nem így bánik a nőkkel, az mit kap? Megcsalást, árulást, cserbenhagyást, hazudozást, manipulációt, érzelmi zsarolást, megalázást."
Aha, azért, mert volt rossz tapasztalatod, akkor már ez csak így lehet. Ilyen egyetemes igazságokat le lehet vonni az ilyenekből. Lenyűgöző.
"úgy vannak kezelve, mint egyenlő társak, azzal nem tudnak mit kezdeni. Megvetik, kigúnyolják, nyilvánosan megszégyenítik azt a férfit, aki ilyesmivel próbálkozik."
Akkor lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk. Mit értesz egyenlő félként kezelés alatt?
Csak azért, mert én már 4 éve együtt vagyok a barátommal, egyenlő felek vagyunk ebben a kapcsolatban, úgy gondolom. Együtt élünk, mindketten dolgozunk, a házimunka felesbe megy. Közös kasszán vagyunk, amire nagyjából ugyanúgy járulunk hozzá. Döntéseket közösen hozzuk meg, szoktunk egymásnak kedveskedni, hol ezzel, hol azzal. Valamiért működik a dolog. Vagy ez nem egyenlőség szerinted?
"Még egy dolog: A csalódott férfiakba a nők olyanokkal szoktak még egyet belerúgni"
Én nem gondolom így. Persze vannak olyan esetek, pl, ahol a pasi nem tezs bele semmit a kapcsolatba, nem törődik a barátnőjével, beszólogat neki, nem segít neki pl a házimunkában, aztán csodálkozik, hogy elhagyja, vagy megcsalja, hiszen ő "nem is bántotta". Persze egy kis önvizsgálat soha nem árt, végigvenni, hogy én mit tettem, ami ide vezetett, mi az, amit nem tettem meg, pedig segített volna, mi az, amit nem hallgattam meg, mi az, amire a másik így reagál, és miért. Persze, benne van a pakliban, hogy tényleg kifogott az ember egy szemétládát, de azért az esetek többségében nem ilyen fekete és fehér a dolog, és az éremnek másik oldala is van. Ha tiszta képet akar az ember, akkor azt a másik oldalt is éredemes tanulmányozni.
Én nem gondolom, hogy ha valaki tisztelettudó, és rendes, azt soha nem éri semmi jó. Én is annak tartom magam. Igen, van hogy néhány ember indokolatlanul bunkó. De olyan is van, hogy ezt a kedvességet viszonozzák.
" A nők nem felelősek a tettükért, mikor csalnak?" De. Nem tudom ki mondta neked, hogy nem. A megcsalást az egyik legaljadékabb dolognak tartom, legyen az elkövető férfi, vagy nő. Gerinctelen dolognak tartom, ha az emberek inkább hazudnak, és játszmáznak, ahelyett, hogy erőt vennének magukon, és a másik elé állnának, hogy lezárják, és szabadon mehessenek.
"Hogy van az, hogy a nők még életükben soha semmiről semmit nem tehettek, de a jogaikat azért követelik?"
Ha a megcsalás kontextusában érted, az előbb leírtam mi a véleményem erről. Légyszíves olvasd el alaposan, és próbáld meg nem támadásnak venni. Lehet, hogy mások nem értenek velem egyet (pedig szerintem az értelmesebbek igen), de én így gondolkodom, és igen, feministának vallom magam. Tehát ez egy feminista válasza.
12/
Ennyi a mércéd az igazi férfire?Sokan azt sem tudják mit jelent ez a kifejezés csak ráhúznak skatulyákat mitől igazi férfi valaki.De egy kérdés ha igazi férfi akkor a többi hamisítvány? 😄
Már azért kérdem mert ha egy fiú felnő felnőtt és férfi lesz nem tud hamis lenni 😀
13/
Na szóval csaló akkor ez nem jó mert az igazi férfire már rá lehet húzni,hogy az igazi férfi csaló 😄
Mondom én,hogy keverik a jelentéseket én se vagyok igazi férfi de férfi vagyok érzem a végtagjaimat hamis már nem lehetek 😃
14/
Figyelj azoknak a nőknek akiknek a köcsögök kellenek ,hagy vigyék őket ilyenekkel a normális nem tudna mit kezdeni szóval nem kell rajta bánkódni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!