Szerintetek Freddie Mercury helyes férfi volt?
2022. máj. 23. 12:03
1/45 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. De jó hangja van nagyon!
3/45 anonim válasza:
Anno a magyar nok azt se tudtak, indiai, azt se, hogy homoszex, es nagyon odavoltak erte. A nyuszifogaval, mindennel egyutt.
4/45 anonim válasza:
Nem volt helyes, de mégis volt benne valami vonzó.
5/45 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a zöld, köszi a válaszokat! Számomra nagyon vonzó, de ha nem "ismerném", csak képről látnám, lehet nem látnám annyira helyesnek. A személyisége, a karizmája, kisugárzása nagyon sokat hozzá tesz. Szerintem ez az ember gyönyörű volt, úgy ahogy van, a lelke, mindene.
2022. máj. 23. 12:25
6/45 anonim válasza:
Lehet, hogy szépen nézett ki, de ez a folyamatos magamutogató köcsög stílusa az öltözékeivel engem nagyon taszított.
7/45 anonim válasza:
Mint férfi, más a zsánerem, a hangja vitathatatlanul kivételes volt, viszont akkoriban például apám is ilyen bajuszt viselt, szóval divatosnak számított.
8/45 anonim válasza:
Igen, az volt. Heteroszexuális férfi szemmel is. Nem nyeszlett, nem is kétajtós szekrény. Volt karizmája, humora és intelligenciája. Még a Queen berobbanása előtt is megnyerte magának az embereket, tudott valamit. :)
26/F
9/45 anonim válasza:
Nagyon nem, és a zenéi sem jönnek be.
10/45 anonim válasza:
arcra lehet hogy nem a legmegnyerobb, de a szemelyisege es a kisugarzasa (es persze a tehetsege) boven karpotolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!