Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Freddie Mercury...

Szerintetek Freddie Mercury helyes férfi volt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 23. 12:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a korai stílusa bejön, bajusz nélkül, hosszabb hajjal.
2022. jún. 23. 19:18
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a képen szerintem nagyon helyes (akár még jóképűnk is mondhatnám):

[link]

Itt is jó formában van (pedig ekkor már beteg volt):

https://www.youtube.com/watch?v=V4XgdWDhvQw

Ez pedig a híres kacsintós GIF:

[link]

Ebben is van valami megmagyarázhatatlan báj, ami mindig megborzongat.

2022. jún. 23. 23:08
 33/45 A kérdező kommentje:
A megmagyarázhatatlan báj valóban mindig ott van, nekem egyébként pont, hogy a bajuszos korszaka jön be a leginkább, ami nagyon fura, mert soha nem tetszett a bajusz senkin, és nem is fog, ez biztos, ő az egyetlen :D
2022. jún. 24. 08:03
 34/45 A kérdező kommentje:

Itt meg pl kifejezetten aranyosnak is látom :D

[link]

2022. jún. 24. 08:17
 35/45 anonim ***** válasza:
#34, még Crazy Little Thing Called Love-os haj, és már a bajusz. 😊 Aranyos.
2022. jún. 24. 10:30
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
#33: Pedig a rajongóknak eleinte nem tetszett (állítólag a nyolcvanas évek elején tiltakozásként borotvákat dobáltak fel a színpadra). :)
2022. jún. 24. 23:23
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
#36, igen, és Castro-klónnak hívták. Wiki: "...eldobható borotvákat dobáltak fel a színpadra. Mercury megkérdezte tőlük, hogy levágassa-e a bajszát, mire a közönség egyszerre azt kiabálta, hogy igen. Az énekes válasza ez volt: „B*sszátok meg, azért sem vágatom le!”)."
2022. jún. 24. 23:47
 38/45 A kérdező kommentje:
Imádom :D jófej volt :)
2022. jún. 25. 10:48
 39/45 anonim ***** válasza:
11%
Nem volt az, sőt. Inkább androgün volt.
2022. júl. 13. 15:13
 40/45 A kérdező kommentje:

Kövezzetek meg, de én nem ismertem ezt a szót, így utánanéztem.

"Általánosságban olyan személyt értünk rajta, aki egyformán erőteljesen rendelkezik maszkulin és feminin jegyekkel"

"Androgünnek hívjuk az olyan személyeket is, akik külsejükben, megjelenésükben is kombinálják a nőies és férfias vonásokat, összemossák azokat. Manapság leginkább a szónak ez a jelentése a leggyakoribb, sokszor használják például a divatban is."

Hááát, nem tudom, szerintem Freddie-nek nem voltak nőies vonásai, az arca, az állkapcsa kifejezetten férfias volt. Maximum a 70-es években viselt a koncerteken olyan ruhadarabokat, amik nem igazán mondhatók férfiasnak :D De ez már a 80-as évektől egyáltalán nem volt jellemző rá.

2022. júl. 13. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!