Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Freddie Mercury hogyan volt...

Freddie Mercury hogyan volt képes ennyire "férfias" lenni?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzó ember volt, az egész kisugárzása olyan szexi volt, ahogy a színpadon létezett, egyszerűen minden. Persze voltak kevésbé férfias mozdulatai is, de 90 százalékban azt látom rajta, hogy eszméletlenül férfiasan vonzó volt. Talán nem is a férfias a jó jelző, de nem tudom hogyan fogalmazhatnám meg. Én nőként simán oda vagyok (illetve oda lettem volna) érte. Nem értem honnan jött neki ez a kisugárzás. Vagy ennek semmi köze nincs a szexuális beállítottsághoz?

2022. máj. 2. 10:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Még egy szál kis gatyában és sapiban is ezt gondolom róla, hihetetlen :D

https://www.youtube.com/watch?v=NVIbCvfkO3E&ab_channel=Queen..

2022. máj. 2. 10:30
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon szeretem a hangját és sokra értékelem a munkásságát, de nekem fura, hogy valaki őt férfiasnak tartja. Elég nyeszlett teste volt, a seggrázós mutatványai meg kifejezetten homoerotikusak.
2022. máj. 2. 10:34
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Csak egy férfi volt, attól, hogy valaki homoszexuális még nem jelenti, hogy hormonzavarai vannak. Amúgy meg nagyon relatív, hogy kinek mi a férfias.
2022. máj. 2. 10:36
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
2# mivel meleg volt.
2022. máj. 2. 10:36
 5/15 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem minden homoszexuális férfi feminin.
2022. máj. 2. 10:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is írtam, hogy talán nem is a férfias a megfelelő jelző. De van benne mégis valami, ami a nők számára is nagyon vonzóvá teszi, persze ez is ízlés kérdése. De sok külföldi oldalon olvastam már róla nők véleményét, és jópáran vannak, akik szerint nagyon vonzó. Csak számomra érdekes, hogy hogyan is lehetséges ez, egy homoszexuális férfi esetén, ezért tettem fel a kérdést :) Bár erről is többfélét írnak, hiszen az is lehet, hogy biszex volt. No mindegy is, valószínűleg nőknek és férfiaknak egyaránt el tudta lopni a szívét :D
2022. máj. 2. 10:44
 7/15 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"hiszen az is lehet, hogy biszex volt"

A kisugárzásnak az ég világon semmi köze a szexuális irányultsághoz. Attól, hogy Ő mit preferál, még az ellenkező nemre is lehet hatással. Nagyon sok homoszexuálisról a környzetedben nem mondanád meg, hogy az, amíg nem tudod.

2022. máj. 2. 10:50
 8/15 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszod :)

2022. máj. 2. 10:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon férfias meleg férfiak. Nem mind popsirázó, affektáló paprikajancsi, amit a tévében mutatnak.
2022. máj. 2. 11:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó géneket örökölt. :)
2022. máj. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!