Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen egy...

Lányok nektek milyen egy férfias kinézetű férfi?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Sötét hajú. A szőkék nekem nyálasak, femininek.
2022. ápr. 12. 14:09
 2/6 anonim válasza:
28%
190 körüli (magasabb is tetszik, csak az már kicsit kényelmetlen tud lenni, én 172 vagyok), nagyobb darab, izmos. Ha tetovált, mégjobb, arcszőrzet is nagyon bejön. Nekem is a sötét haj jön be inkább, emellé barna szem, és az egészséges, napbarnított bőr is szexi, de alapjáraton azért legyen fehér. Ezek nem feltétlen elvárások, de ez az ideálom.
2022. ápr. 12. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Kinek mi, de nekem minimum 170 cm, határozott kiállású, a karjai izmosak nem kell, hogy Schwarzenegger legyen csak azért látszon, hogy nem ez a kis csont és bőr.

Van egy kis pocakja, van egy kis borostája, rövid haja legyen a hajszín mindegy. Ne szedje és ne fesse a szemöldökét, ne fesse a körmét.

2022. ápr. 12. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Min. 185 magas, testes/mackós, széles váll, sötét haj, borosta vagy rövid szakáll. (Szép tetkó plusz pont, az is ha van a mellkasán is szőr, bár ezek ugye ránézésre nem mindig látszanak.) Sötét szőr a kezén/lábán, az nagyon bejön. Ha normális haja van, vagy kopasz és nem úgy néz ki, mint valami divatficsúr. Átlagos öltözködés, nem olyan cuccok, amik úgy rácuppanak, mintha vákumozná, szintén ne legyen divatmajom.

Ne legyen nőies arca, pl. hosszú, erős szempillák, vagy szedett szemöldök, ilyesmi.

2022. ápr. 12. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
175+magas, izmos. Szerintem a borosta vagy kisebb szakáll elég férfias.
2022. ápr. 12. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
9%

Lapatallu, teglafeju olasz macho. Ez kell nekik...

37F incel

2022. ápr. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!