Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mégsem a férfias srácok a nyerők?
Szinte minden lánytól azt hallottam eddig, hogy a férfias srácokra buknak. Viszont a tini fiúk többsége abszolút nem ilyen, ennek ellenére jelentős részük mégis sikeres. A legtöbbjüket biztosan melegnek titulálnám, ha nem lenne barátnőjük.
Eléggé összezavarodva kérdezem: Manapság már nem kifizetődő egy fiúnak férfiasnak lennie? Változott a közízlés?
(18 éves vagyok.)
Elég sokan a férfias srácokra buknak még.
Privátot nem kérek, nem vagyok lány.
Nekem nem jön be a korosztályom, sokkal inkább a 20-25 éves srácok, ők sokkal férfiasabbak. Szóval de, van olyan, akiknek még a férfias férfiak jönnek be.
16/l
Mindenkinek más az ízlése, gondolom nem hallgattál meg mindenkit. De ez a férfias férfi kifejezesés is mindenkinek más. Van akinek ez abban nyilvánul meg hogy 0-24 kondi és szőrös mellkas, nekem pl az nagyon férfias ha egy srácnak van elég önbizalma, tud bánni a nőkkel és "van töke" ahhoz hogy femininebben öltözködjön, vagy ne akarjon megfelelni a nemi elvárásoknak.
17/l
Egyébként nekem se jön be annyira a korosztályom, nekem az egész nagyban a belsőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!