Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mégsem a férfias...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mégsem a férfias srácok a nyerők?

Figyelt kérdés

Szinte minden lánytól azt hallottam eddig, hogy a férfias srácokra buknak. Viszont a tini fiúk többsége abszolút nem ilyen, ennek ellenére jelentős részük mégis sikeres. A legtöbbjüket biztosan melegnek titulálnám, ha nem lenne barátnőjük.

Eléggé összezavarodva kérdezem: Manapság már nem kifizetődő egy fiúnak férfiasnak lennie? Változott a közízlés?

(18 éves vagyok.)

2021. okt. 24. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Elég sokan a férfias srácokra buknak még.

Privátot nem kérek, nem vagyok lány.

2021. okt. 24. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem jön be a korosztályom, sokkal inkább a 20-25 éves srácok, ők sokkal férfiasabbak. Szóval de, van olyan, akiknek még a férfias férfiak jönnek be.

16/l

2021. okt. 24. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a magas, vékony fiúk jöttek be mindig az nem baj ha baba-arca van. Szóval nekem nem
2021. okt. 24. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok csajnak a férfias srácok jönnek be de inkább ahogy észrevettem a lányoknál inkább az arc a mérvadó. Az alkat másodlagosabb ha arcra jól nézel ki de elég vékony vagy még ugyis lazán lehetsz sikeres, nem kel feltétlen az a tipik kigyúrt férfiasabb alkat hozzá
2021. okt. 24. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért a "férfias srác" is sok mindent jelenthet. Jelentheti a tetőtől talpig szőrös, nagydarab macsó valakit, de lehet szimplán egy sportos, jó kiállású magabiztos valakit is, aki nem rózsaszín cuccokban járkál és általánosságban fiús dolgok érdeklik. Szerintem a legtöbben az utóbbira gondolnak, és az valóban gyakori, hogy sokaknak ez jön be. Az más kérdés, hogy kívülről ki néz ki férfiasnak, és ki az aki jellemében is az. Az pedig megint egy másik dolog, hogy milyenek a mai tinédzser fiúk átlagban.
2021. okt. 25. 00:19
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
És ha változott a közízlés? Akkor gyorsan megváltozol?
2021. okt. 25. 01:39
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkinek más az ízlése, gondolom nem hallgattál meg mindenkit. De ez a férfias férfi kifejezesés is mindenkinek más. Van akinek ez abban nyilvánul meg hogy 0-24 kondi és szőrös mellkas, nekem pl az nagyon férfias ha egy srácnak van elég önbizalma, tud bánni a nőkkel és "van töke" ahhoz hogy femininebben öltözködjön, vagy ne akarjon megfelelni a nemi elvárásoknak.

17/l

Egyébként nekem se jön be annyira a korosztályom, nekem az egész nagyban a belsőn múlik.

2021. okt. 25. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Számodra mit jelent a férfias? Ezt fontos lenne tisztázni. Lehet, hogy mindenki másra gondol.
2021. okt. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!