Hova tűntek a szép, magas, ferfias férfiak?
Kolléganőmmel reggelente a gyalogosatkelohelyen azzal szórakozunk, amíg ülünk az autoban és várunk a zöldre, hogy nézzük az embereket.
Azt vettük észre, hogy elvetve látunk igazán szép férfipeldanyt. Alacsonyak, soványak, vagy pocakosak és szélesek, lóg a gatya az ulepukon, szóval lasszoval sem találni jóképű, magas férfiakat.
Hova lettek?
Én még csak fiatal férfinak számítok 20 évesen, de egyet értek a kérdezővel. :)
Nekem az a tapasztalatom, hogy még a legnormálisabbnak tűnő és kedves lányok is hamarabb állnak össze egy rossz arcú lepukkant alakkal. Talán sok esetben a kevés önbizalom miatt, vagy mert náluk nem nagyon kezdeményez éppen más.
Én pedig próbálok mindenben a legjobbra törekedni, lehetek magas, szép arcú, férfias, elegáns.
Ez manapság senkit nem érdekel. Ha igen akkor az nagyon ritka. :) Vagy az ilyen alakokról azt hiszik, hogy beképzelt gazdag bunkók..
"Kolléganőmmel reggelente a gyalogosatkelohelyen azzal szórakozunk, amíg ülünk az autoban és várunk a zöldre, hogy nézzük az embereket."
Pfú. Azért ez sokmindent elmond rólatok.
5-ös írta le az igazságot, nem értem, miért van lepontozva.
Vagyis: ezek a férfiak nem gyalog és tömegközlekedéssel járnak, hanem autóval, ezért a zebrán előtted sosem fogod őket látni elhaladni.
Mér kell igy elitélni a kérdezőt?k.rva álszentek itt vannak mindha mindenki szeme belenne varva vagy mi Isten?hat nem azér van a szemünk hogy nézzünk vele?
Amugy meg teljesen igaza van a kérdezőnek..Kedves 5ös..ritka ha eggy jo kocsiba jo pasi ül;)max ha elmult 50🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!