Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova tűntek a szép, magas,...

Hova tűntek a szép, magas, ferfias férfiak?

Figyelt kérdés

Kolléganőmmel reggelente a gyalogosatkelohelyen azzal szórakozunk, amíg ülünk az autoban és várunk a zöldre, hogy nézzük az embereket.

Azt vettük észre, hogy elvetve látunk igazán szép férfipeldanyt. Alacsonyak, soványak, vagy pocakosak és szélesek, lóg a gatya az ulepukon, szóval lasszoval sem találni jóképű, magas férfiakat.

Hova lettek?

2020. szept. 30. 22:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Jajj, mit fogsz te itt mindjárt kapni... xDD
2020. szept. 30. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
48%

Én még csak fiatal férfinak számítok 20 évesen, de egyet értek a kérdezővel. :)

Nekem az a tapasztalatom, hogy még a legnormálisabbnak tűnő és kedves lányok is hamarabb állnak össze egy rossz arcú lepukkant alakkal. Talán sok esetben a kevés önbizalom miatt, vagy mert náluk nem nagyon kezdeményez éppen más.

Én pedig próbálok mindenben a legjobbra törekedni, lehetek magas, szép arcú, férfias, elegáns.

Ez manapság senkit nem érdekel. Ha igen akkor az nagyon ritka. :) Vagy az ilyen alakokról azt hiszik, hogy beképzelt gazdag bunkók..

2020. szept. 30. 23:06
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

"Kolléganőmmel reggelente a gyalogosatkelohelyen azzal szórakozunk, amíg ülünk az autoban és várunk a zöldre, hogy nézzük az embereket."

Pfú. Azért ez sokmindent elmond rólatok.

2020. szept. 30. 23:12
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Marmint koversovany, szeleskeskeny ferfiak, akik nem magasak. Ertem.
2020. okt. 1. 01:34
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
én a melletted álló merciben szoktam ülni, nem az utcán sétálni:)
2020. okt. 1. 04:38
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de a viselkedéseteket nézve agyilag a kb. 14 éves tinilányok szintjén mozogtok, már bocs. Az még rátesz, hogy a férfiakról úgy beszéltek, mintha állatok lennének. Dehát biztos büszkék vagytok magatokra. További jó szórakozást a kicsi kocsiban. Csak nehogy valaki megtoljon titeket hátulról, mert elfelejtetek elindulni. 😏
2020. okt. 1. 04:45
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Hidd el, amilyen férfiról ti itt álmodoztok, ezzel a mentalitással úgysem kellenétek, ha ti lennétek az utolsó 'nők' a Földön :) Remélem segítettem!
2020. okt. 1. 07:44
 8/16 anonim ***** válasza:

5-ös írta le az igazságot, nem értem, miért van lepontozva.

Vagyis: ezek a férfiak nem gyalog és tömegközlekedéssel járnak, hanem autóval, ezért a zebrán előtted sosem fogod őket látni elhaladni.

2020. okt. 1. 10:28
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Mér kell igy elitélni a kérdezőt?k.rva álszentek itt vannak mindha mindenki szeme belenne varva vagy mi Isten?hat nem azér van a szemünk hogy nézzünk vele?

Amugy meg teljesen igaza van a kérdezőnek..Kedves 5ös..ritka ha eggy jo kocsiba jo pasi ül;)max ha elmult 50🙂

2020. okt. 1. 14:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem elítélve van, hanem leszólva, mert annyira siralmas élete van, hogy reggelente a kolléganőjével "az igazi férfit" keresgeti, és röhög azokon, akik a macsóideálba nem illenek bele, mindezt úgy, hogy feltehetően sem ő, sem pedig a kollegina nem igazán érne fel az áhított szép magas férfias férfiakhoz sem külsőre, sem intelligenciában, sem pedig akárhogyan máshogy.
2020. okt. 1. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!