Miért fáj egyeseknek beismerni, hogy a magas hang az
nőises, a mély meg férfias?
Figyelt kérdés
Magyarán a mély hangú nőknek nincs nőies hangjuk.
Itt van ez a videó, a fiatal magas hangú boszorkányok, azok nőiesek, a nagymama hangja meg mély, ilyen idős korban gyakran az arcukat is borotválni szokták, annyira elférfiasodnak.
Nő vagyok,sokat piszkàlnak a magas hangommal pedig szerintem aranyos,de pl. azt szoktàk csinálni idősebb munkatársnők,hogy elismétlik amit mondtam, csak fej hangon,és azt gondolják baromi viccesek.
2019. máj. 19. 17:40
2/35 anonim válasza:
a fultepoen visito noi hang egyaltalan nem szexi. se a nagyon mely, bariton hangzasu. legyen az atlagnal 1, masfel hanggal melyebb es az mar tokeletes. mondjuk ott van a lany aki billie elish dalabol csinalt covert, nagi tesoja betti. na ott mikor b2ot vagy e1et enekel az szexi nagyon es meg noies. a ferfiaknal is az a szexi hang amelyik melyebb at atlagnal. mondjuk nekem olyan c2 a legmelyebb hang amit ki tudok enekelni es az mar szexi. de ferfiaknal is a nagyon mely hang ami mar embertelenul mely az nem jon be a noknek, jd summer hangjatol sem hiszem, h sok no lett nedves, pedig gond nelkul vegigenekli a zongora osszes mely hangjat :D
2019. máj. 19. 17:43
3/35 anonim válasza:
És neked ez miért iyen fontos, kérdező? Bántani akarsz ezzel másokat? Az dönti el a nőiességét valakinek, hogy mennyire magas a hangja? Vagy mire akarsz kilyukadni?
A hangot a hangszalagok jellemzői befolyásolják, meg még pár olyan dolog, amin nem tudunk változtatni. Ezzel szekálni valakit, meg leférfiasozni... elég gáz dolog. Mi van a mély hangú énekesnőkkel?
Az időskori dolog hormonális, szintén nem tehet róla senki.
2019. máj. 19. 17:44
4/35 anonim válasza:
bocsi, e3. e1 azert durva lenne :'D es mondjuk 1-2 hanggal melyebb*
2019. máj. 19. 17:45
5/35 A kérdező kommentje:
Nekem Oláh Ibolya hangja is kifejezetten taszító.
2019. máj. 19. 17:45
6/35 anonim válasza:
Ha 16 éves vagy, az szolgál némi mentségül, amúgy ezen filózni, és ez alapján leírni valakit kifejezetten gyalázatosan nyomorék dolog.
2019. máj. 19. 17:46
7/35 A kérdező kommentje:
"Az időskori dolog hormonális, szintén nem tehet róla senki."
Igen, hormonális. Annak a hormonnak a szintje csökken le, ami egy nőt nővé tesz.
2019. máj. 19. 17:47
8/35 anonim válasza:
Szerintem a kérdező ez alapjàn nem titulàlt senkit rossznak,csak annyit mondott hogy szerinte a magas hang nőies, a mély meg nem nőies.De ez olyan mintha pl.valaki szerint a magasarkú cipő nőiesebb, mint a balerina cipő valaki szerint meg nem.
2019. máj. 19. 17:49
9/35 anonim válasza:
Igen, a hormonszint lecsökken, de ez miért baj neked? 80 éves néniken akarod számonkérni a nőiességet, vadmacskaságot?
A férfiak is elhíznak, kopaszodnak, pocakosodnak, szóval...
2019. máj. 19. 17:52
10/35 anonim válasza:
Ellenben te a férfiasság mintaképe vagy ÉS leszel 65 évesen is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!