Miért fáj egyeseknek beismerni, hogy a magas hang az nőises, a mély meg férfias?
Magyarán a mély hangú nőknek nincs nőies hangjuk.
Itt van ez a videó, a fiatal magas hangú boszorkányok, azok nőiesek, a nagymama hangja meg mély, ilyen idős korban gyakran az arcukat is borotválni szokták, annyira elférfiasodnak.
https://www.youtube.com/watch?v=Uq05vV3sEfU
Igen, amúgy úgy gondolom, hogy nőies a 78 éves nagymamám. De már nem a 20 évesekre hasonlít, nem annak az ideálnak felel meg. Ha nem lenne nőies, nem tudnád megállapítani az idősekről, hogy milyen neműek. Te férfias leszel 80 évesen? Kötve hiszem.
Sajnálatos, hogy nőgyűlölő vagy. Mi a baj? Nem jutott p*nci?
Most ezt biztos csak én nem értem... 78 évesen fiatal?
A nem válasz is válasz, én megudtam, amit akartam.
Szép estét, és mihamarabbi ébredést kívánok neked a témában.
Nincs túl magas hangom.
Szóval bármit tehetek, már sose leszek nőies? XD
18/L
Nem tudom egy anyuka férfiasabb lesz-e szülés után, de akkor is mélyül a hang átmenetileg, úgy egy evig marad olyan. [link]
Azt írják szülés közben is a mély hangok segítik a folyamatokat, a magas hangok ellenkezően hatnak [link]
Karádyt is mondták férfiasnak, nőiesnek, úgynevezett búgó hangja volt, és nem is annyira énekelt vele mikor énekelt, mégis felkérték rá elég gyakran.
Hogy ezen nincs mit beismerni. Mivel a hangot elég sok tényező befolyásolja, nem lehet kijelenteni hogy milyen kell legyen a nőies és férfias hang.
Már csak azért sem mert eleve szubjektív a dolog, ki mit tart vonzónak és nőiesnek.
Ráadásul a tesztek rendszerint azt mutatják hogy a te véleményed van erős kisebbségben. Itt egy példa, ahol is elég egyoldalúan a termékenységi ciklusuk csúcsán tartó nők hangját találták vonzóbbnak a tesztalanyok, és ilyenkor a legmélyebb egy nő hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!