Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fáj egyeseknek beismerni...

Miért fáj egyeseknek beismerni, hogy a magas hang az nőises, a mély meg férfias?

Figyelt kérdés

Magyarán a mély hangú nőknek nincs nőies hangjuk.

Itt van ez a videó, a fiatal magas hangú boszorkányok, azok nőiesek, a nagymama hangja meg mély, ilyen idős korban gyakran az arcukat is borotválni szokták, annyira elférfiasodnak.

https://www.youtube.com/watch?v=Uq05vV3sEfU

2019. máj. 19. 17:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Akkor ő sem volt nőies ezek szerint; a magassága adta mély hangja miatt [link]

:D

2019. máj. 22. 06:45
 32/35 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy férfias, de te abból indulsz ki, hogy ehhez mindenkinek ugyanazok az értékítéletek tartoznak. Például a magas férfihang nőies, és nekem kifejezetten tetszik, szép szokott lenni.
2019. jún. 4. 21:56
 33/35 anonim ***** válasza:
Nekem például tetszik Oláh Ibolya és Bonnie Tyler hangja, de Darren Hayesé és Michael Jacksoné is. Az, hogy valami nőies vagy férfias nem jelenti egyből,hogy jó-e vagy rossz.
2019. jún. 4. 21:58
 34/35 anonim ***** válasza:

Nem fàjna beismerni, mivel nekem se nem magas se nem mèly a hangom, de szerintem ez nem igaz. Mèly ès magas hang is lehet nőies. Magas hang sokszor kislànyos. Nem mindig, az is lehet persze nőies.

Volt régen egy ènekesnő, Tony Braxton, nagyon mèly a hangja ès nagyon nőies.

2019. jún. 5. 17:09
 35/35 anonim ***** válasza:
Mély hangú férfi vagyok, de nem értek egyet. Nem azon múlik, hogy egy hang férfias vagy nőies, hogy mennyire mély vagy magas. Vannak nyilvan extrém példák férfias és mély hangú nőkre, de van kimondottan nőies mély hang is, meg magas férfias hang is. Nem mondanám a az operaénekes tenokra, hogy nőiesebb lenne a hangjuk, mint a basszusoknak.
2019. júl. 8. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!