Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova tűntek a szép, magas,...

Hova tűntek a szép, magas, ferfias férfiak?

Figyelt kérdés

Kolléganőmmel reggelente a gyalogosatkelohelyen azzal szórakozunk, amíg ülünk az autoban és várunk a zöldre, hogy nézzük az embereket.

Azt vettük észre, hogy elvetve látunk igazán szép férfipeldanyt. Alacsonyak, soványak, vagy pocakosak és szélesek, lóg a gatya az ulepukon, szóval lasszoval sem találni jóképű, magas férfiakat.

Hova lettek?

2020. szept. 30. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pfff... repedtek😂
2020. okt. 1. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt vettem észre, itt, a discóban, ahol dolgozom, itt is alig akadnak ilyen hercig fiatalemberek. Pedig szívesen rájuk vigyorognék mind az egy fogammal.

Margit néni, 75, takarítónő

2020. okt. 1. 19:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán járok gyalog, pedig a leírtak stimmelnek :P Néha nézzetek át a mellettetek álló autóba is ;) Üdv.
2020. okt. 1. 23:00
 14/16 A kérdező kommentje:

😂😂😂Köszönöm a válaszokat. Ezekből egyértelműen kiderult, kik a frusztráltak, akik ebbe a kategóriába tartoznak.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek. 🏵️🏵️🏵️

2020. okt. 2. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Legyek bár megkövezve, de férfiként ugyanígy látom a másik oldalt. Alig látni bárhol egy csinos, dekoratív lányt, aki az én szintem lenne. 170 centis törpillák meg 80 kg feletti tonnatellák. Ha meg esetleg normális alakja lenne, látszik rajta, hogy a testmozgást teljesen hanyagolja - rosszabb esetben, az igazán proli lányok pedig ezt több kiló sminkkel kompenzálják.

Tisztelet a kivételnek.

2020. okt. 2. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont! Nyáron is pl a fél seggük kint van. Régen érdekes módon fel tudtak venni egy szép lenge egyberuhát és máris nagyobb tekintélyük volt :) meg változott a világ nagyon. És sajnos rossz irányba. Ennyit erről
2020. okt. 3. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!