Hova tűntek a szép, magas, ferfias férfiak?
Kolléganőmmel reggelente a gyalogosatkelohelyen azzal szórakozunk, amíg ülünk az autoban és várunk a zöldre, hogy nézzük az embereket.
Azt vettük észre, hogy elvetve látunk igazán szép férfipeldanyt. Alacsonyak, soványak, vagy pocakosak és szélesek, lóg a gatya az ulepukon, szóval lasszoval sem találni jóképű, magas férfiakat.
Hova lettek?
Én is ezt vettem észre, itt, a discóban, ahol dolgozom, itt is alig akadnak ilyen hercig fiatalemberek. Pedig szívesen rájuk vigyorognék mind az egy fogammal.
Margit néni, 75, takarítónő
😂😂😂Köszönöm a válaszokat. Ezekből egyértelműen kiderult, kik a frusztráltak, akik ebbe a kategóriába tartoznak.
Szép hétvégét kívánok mindenkinek. 🏵️🏵️🏵️
Legyek bár megkövezve, de férfiként ugyanígy látom a másik oldalt. Alig látni bárhol egy csinos, dekoratív lányt, aki az én szintem lenne. 170 centis törpillák meg 80 kg feletti tonnatellák. Ha meg esetleg normális alakja lenne, látszik rajta, hogy a testmozgást teljesen hanyagolja - rosszabb esetben, az igazán proli lányok pedig ezt több kiló sminkkel kompenzálják.
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!