A türkizkék miért nem férfias?
Akkor magyarázd meg hogy miért nem az, szerintem azért mert nőkön látod többet. Zöld, kék keverék igazából, se a zöldet se a kéket nem érzem buz_iisnak, nem liláról vagy rózsaszínről van szó, de tényleg szinte semmit nem kapni férfiaknak ilyen színben.
Ha például látok egy órát mondjuk aztán felveszi valami csaj nekem is elmegy a kedvem tőle.
Az van igazából szerintem hogy régen a fiúkat simán öltözteték ilyen színbe, csak a nők ellopták, és kiszoritottak egy szeletet a kék tortából. Ugyanez történt a nadrággal, kalappal, matrózblúzzal stb.
Amire a nők ratenyerelnek az onnantól kezdve egy férfinak ciki lesz mint pl. a fehér telefon, mivel a legtöbb fehér vagy fekete, a csajok általában fehéret választanak ezért ferfiatlan lett.
Mert az olyan lágy szín.Vegyél fel inkább sima kéket.
Amúgy mindenki a Jégvarázsos Elzához táŕsítja.
Ugyan már, nagyjából minden színnél (pláne különlegeseknél) igaz a társadalmi beidegződés, miszerint férfiak szürkébben öltöznek, mert színekkel játszadozni női dolog. Legfeljebb a "kékgalléros" munkásosztályt megjelenítő sötétkék zubbonyok színe kapott ez alól társadalmi felmentést, ami aztán át merészelt menni a farmerokra.
De ezt most nem azért mondom, hogy elvegyem a kedved, hajrá, vegyed, hordjad, különben sose változik meg a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!