Mi a véleményetek Freddie Mercury-ról?
Röviden: 💛
Kicsit hosszabban:
Külsőleg: mivel nem vagyok meleg, csak annyit, hogy elég vonzó ember volt. Az öltözködése, de inkább a stílusa viszont különösen tetszik.
Belsőleg: az egyik legkedvesebb világsztár. Szeretteinek mindent megadott, és nem csak azért, mert anyagilag megtehette. Jószívű, nagy igazságérzetű volt, fantasztikus volt a humora és sokszínűsége. A rajongóit is szerette. Nem a pénzért alkotott, ha megunta volna, hagyta volna az egészet. Az interjúiból azt is megtudtam, hogy nagyon intelligens ember volt.
Köszönöm a válaszokat.
Én akkor születtem, amikor sajnos ő már pár éve nem élt. Most ismerkedtem még csak meg a dalaival, a Queen-nel, és egyszerűen imádom. Az embert magát is. Nagyon szimpatikus, nagyon vonzó, eszméletlen úgy ahogy van, sok interjút is néztem róla, koncertfelvételeket, egyszerűen megbabonáz. És mivel mégcsak most ismertem meg úgy igazán, nagyon rossz érzés, hogy konkrétan egy halott emberért rajongok. Én még csak most, 31 évvel a halála után gyászolom. Normális ez egyáltalán?
Akkor lettem felsős általánosban, amikor meghalt. Emlékszem, hogy a halálhírét bemondták az iskolarádióban.
Tény, hogy az ilyen karizmatikus és tehetséges emberek miatt volt akkoriban divat és vonzó a az extrovertáltság - érdekes, hogy manapság pont az introvertált stílus a menő a fiataloknál.
Zseni volt, igen.
Nem kell, hogy furának gondold, hogy most "gyászolod", egyszerűen éld meg, építsd magadba, amit ő még halálában is ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!