Mit ajánlanátok elsőként a Queen együttestől egy olyannak, aki először hallgatja a zenéjüket?!
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 15:52
1/7 anonim válasza:
A Night at the Opera komplett album, ill. az első 2 albumukat is.
De szerintem egyben érdemes, ezek egész jó koncepciók és önmagukban a számoknak nincs sok értelme, tudom nagy sláger a Bohemian Raphsody pl. de egyben jó az album ahogy összeáll az egész.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a mai fiataloknak borzalmasan giccses és ízléstelen a zenéjük. Nem igazán van olyan daluk ami az elejétőla végéig hallgatható lenne.
3/7 anonim válasza:
Ha te vagy ez a fiatal, és jártál már bekapcsolt rádió közelében, akkor biztos, hogy hallottál már tőlük elég sokmindent. Szóval nyugodtan indíts el egy albumot tőlük, sok számnál megjegyzed majd, hogy "jé, ezt ismerem!"
4/7 A kérdező kommentje:
Én ismerem őket! Ez csak egy elméleti kérdés volt, hogy mi lenne, ha...
2022. ápr. 8. 17:16
6/7 anonim válasza:
Live Aid, News of the World, és persze a slágerek.
7/7 anonim válasza:
Headlong, Under Pressure, Another One Bites The Dust, I Want It All, Save Me, Hammer To Fall, Killer Queen, Scandal, Play The Game
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!