Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Freddie Mercury...

Szerintetek Freddie Mercury helyes férfi volt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 23. 12:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, hogy "helyes" volt-e. De gyönyörű ember volt. Az pedig több értelemben is.
2022. máj. 23. 17:17
 12/45 anonim ***** válasza:
0%

Egy infantilis módon viselkedő művészlélek volt, ezért érezheted helyesnek. A magyarokat lenézte, a saját fajtájának felsőbbrendűségében hitt.

(A covid alatt sok száz zenei albummal gazdagodva indultam el a zenehallgatás, mint hobbi irányába. Büszke vagyok arra, hogy egy lemezem sincs, amin Ő szerepelne.)

2022. máj. 27. 11:24
 13/45 A kérdező kommentje:
Miből veszed, hogy lenézte a magyarokat?
2022. máj. 27. 11:26
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
#12 ezt a sok szart a seggedbol huztad elo?
2022. máj. 27. 11:36
 15/45 A kérdező kommentje:
Én sem értem ezt a nagy ellenszenvet.
2022. máj. 27. 11:38
 16/45 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kell helyesnek látni őt, de szerintem rosszat nem lehet állítani róla.
2022. máj. 27. 11:39
 17/45 anonim ***** válasza:
0%

Nézd meg azt a dokut, amikor anno itt koncertezett a Queen és előtte/utána(?) hajókáztatták őket a Dunán.

Lehet, hogy csak szimplán be volt b.szva a csávó, de megnyilvánulásaiban számomra átsütött róla a felsőbbrendűségének a demózása.

#14 nyugodtan benyalhatsz neki(k), de nem árt sietni, mert nagy a sorbanállás, mint úgy általában a britt seggek előtt. Hazánkban jól működik a bulvár agymosoda.

2022. máj. 27. 11:58
 18/45 A kérdező kommentje:

Természetesen láttam már. Poénkodott :) Sajnálom, hogy ilyennek látod őt. Egyébként, ha annyira lenézte volna a magyarokat, nem kedveskedett volna a Tavaszi széllel. De igazából nem szeretnék vitatkozni, nyilván mindenki azt gondol róla, amit akar.

Egyébként te az a felhasználó vagy, aki már nem egy kérdést kiírt a britekkel kapcsolatban? Pont ilyen stílusban ócsárolja a briteket, mint ahogy te is.

2022. máj. 27. 12:06
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megvolt a maga sármja. És bár a szép fogsor híve vagyok, mégis azt kell mondjam, hogy vele abszolút elnéző vagyok (vagy "lettem volna" - ha esetleg valakit zavarna a jelen idő használat :D).
2022. máj. 27. 12:24
 20/45 anonim ***** válasza:
0%

Egyes britekkel van bajom, meg azzal, ahogy itt Magyarországon egyes briteket az egekig emel a bulvár, miközben az az az ország, amelyik folyamatosan elárulja Európát. Lásd legutóbb is a brexit. (Egyébként nem én vagyok az a kérdező, akit szóba hoztál, de úgy látszik, hogy már másokat is zavar a britek nyomulása.)

Ami ott Neked viccesnek hatott, az számomra arrogáns és lenéző magatartás és megnyilvánulás volt. Élvezd tovább a művészetét az úrnak, én továbbra is kerülni fogom.

2022. máj. 27. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!