Szerintetek Freddie Mercury helyes férfi volt?
Egy infantilis módon viselkedő művészlélek volt, ezért érezheted helyesnek. A magyarokat lenézte, a saját fajtájának felsőbbrendűségében hitt.
(A covid alatt sok száz zenei albummal gazdagodva indultam el a zenehallgatás, mint hobbi irányába. Büszke vagyok arra, hogy egy lemezem sincs, amin Ő szerepelne.)
Nézd meg azt a dokut, amikor anno itt koncertezett a Queen és előtte/utána(?) hajókáztatták őket a Dunán.
Lehet, hogy csak szimplán be volt b.szva a csávó, de megnyilvánulásaiban számomra átsütött róla a felsőbbrendűségének a demózása.
#14 nyugodtan benyalhatsz neki(k), de nem árt sietni, mert nagy a sorbanállás, mint úgy általában a britt seggek előtt. Hazánkban jól működik a bulvár agymosoda.
Természetesen láttam már. Poénkodott :) Sajnálom, hogy ilyennek látod őt. Egyébként, ha annyira lenézte volna a magyarokat, nem kedveskedett volna a Tavaszi széllel. De igazából nem szeretnék vitatkozni, nyilván mindenki azt gondol róla, amit akar.
Egyébként te az a felhasználó vagy, aki már nem egy kérdést kiírt a britekkel kapcsolatban? Pont ilyen stílusban ócsárolja a briteket, mint ahogy te is.
Egyes britekkel van bajom, meg azzal, ahogy itt Magyarországon egyes briteket az egekig emel a bulvár, miközben az az az ország, amelyik folyamatosan elárulja Európát. Lásd legutóbb is a brexit. (Egyébként nem én vagyok az a kérdező, akit szóba hoztál, de úgy látszik, hogy már másokat is zavar a britek nyomulása.)
Ami ott Neked viccesnek hatott, az számomra arrogáns és lenéző magatartás és megnyilvánulás volt. Élvezd tovább a művészetét az úrnak, én továbbra is kerülni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!