Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes hogy...

Szerintetek helyes hogy letiltották Andrew Tate et mindenhonnan?

Figyelt kérdés
Szerintem nem helyes,mert nagyon sok jó tanácsa volt, okos dolgokat mondott

2022. okt. 2. 15:16
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
20:Erre,ha írnék valamit,tiltanának, már így is közel vagyok hozzá,hogy tiltsanak
2022. okt. 2. 20:20
 22/42 anonim ***** válasza:
19%
Lányok is rajoganak érte. Jópár videója volt elég komoly nőkkel. Még az a pszichológus is úgy nézett rá, mint aki alig bírja ki, hogy ne teperje le.
2022. okt. 2. 20:23
 23/42 A kérdező kommentje:
22 nek teljesen igaza van, nem is tudok mást írni
2022. okt. 2. 20:26
 24/42 anonim ***** válasza:
18%
Egy srác igenis legyen tokos, ne egy lúzer kis nyomi. Neki kell a gatyát hordani. Teljesen igaza volt Andrew Tatenek.
2022. okt. 2. 20:34
 25/42 A kérdező kommentje:
24 el se tudok vitatkozni
2022. okt. 2. 20:37
 26/42 anonim ***** válasza:
96%

#22 én meg pszichológia hallgatóként kifejezetten károsnak és gyomorforgatónak, visszataszítónak tartom.

#24 ezt megteheti a nők degradálása nélkül is. Csak azok hiszik, hogy úgy lehetnek jobbak másoknál, ha a másikat lenyomják maguk alá, mert nem képesek egyedül felemelkedni. Ergo ennyire alantas tehetetlen férgek.

2022. okt. 2. 21:05
 27/42 A kérdező kommentje:
26:idézel nekem olyat Tate től amivel degradálta a nőket?
2022. okt. 2. 21:08
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

A The Guardian elég megbízható? :)

[link]

2022. okt. 2. 21:16
 29/42 anonim ***** válasza:
95%

"“Females are the ultimate status symbol… People think I’m running around with these h*es because I like sex. That’s nothing to do with the reason why I’m running around with these b*tches. I got these b*tches just so everyone knows who the don is.”"

“I was getting on a plane and I could see through the cockpit that a female was the pilot and I took a picture and I said, ‘most women I know can’t even park a car, why is a woman flying my plane?’

“If you’re a 55 kilo female, I will pick you up with one hand, by your t*tty.”

“How can I use these women to make me money. I don’t wanna put them on the track because they’re my women, I don’t want other people touching my chicks.”

“They’re like, ‘you’re under arrest for a suspicion of assault of this dumb h*e.”

“I think the women belong to the man.”

[link]

2022. okt. 2. 21:20
 30/42 A kérdező kommentje:

1.Ez nem hiszem,hogy nőgyűlölet lenne

2.A férfiakra is mondja,hogy pl.csak hajléktalan nőn segít,férfin nem,az alacsony férfiakat is szídja,tehát szerintem így van egálban a dolog

2022. okt. 2. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!