Van olyan, hogy egy extrán jól kinéző embernek egy úgymond átlagos tetszik?
Figyelt kérdés
Relatív, hogy kinek mi az extra és mi az átlagos, de valamilyen oknál fogva bennem az a sztereotípia él, hogy egy brutál jól kinéző ember csak a hozzá hasonlóan nagyon esztétikus embereket veszik figyelembe. Igazam lehet vagy egy a képzeletem szüleménye?2022. ápr. 18. 00:12
2/8 A kérdező kommentje:
Most látom értelmetlen kicsit a kérdés. Bocsi.
2022. ápr. 18. 00:35
3/8 anonim válasza:
nem feltétlen, csak le vagy döbbenve ez normális
de ha körül nézel simán láthatsz gyönyörű nőket náluk sokkal rondább férfiakkal és fordítva is, nem mindenki annyira felszines h ilyen dolgoknál leragadjon és h mindig a lehető legjobbra várjon
ha te vagy az akit egy extrás megkörnyékezett örülj neki és élvezd, bár azért legyen benned némi elővigyázat mindenesetre mert nem tudhatod a valós szándékait
4/8 anonim válasza:
Annyira sokan vagyunk és annyira sokfélék. A nagy számok törvénye alapján tuti.
5/8 A kérdező kommentje:
Engem nem környékezett meg senki, csak látom, hogy mi korunk úgymond ideálja és én annak a közelében sem vagyok. Ezért is fontos kérdés számomra, hogy akkor hogy is van ez, de a nagy számok törvénye teljesen jogos érv.
2022. ápr. 18. 00:48
6/8 anonim válasza:
Létezik ilyen, de ritka. És általában ez akkor történik meg, amikor az illető még nem igazán fogta fel, hogy szinte bárkit megkaphat. Régebben volt és most is van ilyen barátnőm.
7/8 anonim válasza:
Hú de sok ilyet láttam. Lehet, hogy számodra valaki nemszp, de más mégis annak látja, vagy nem csak a külsejét nézi. Az emberi ízlés fura dolog.
8/8 anonim válasza:
Ők egy pár, és szerintem van közöttük esztétikai különbség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!