Szerintetek helyes hogy letiltották Andrew Tate et mindenhonnan?
Figyelt kérdés
Szerintem nem helyes,mert nagyon sok jó tanácsa volt, okos dolgokat mondott2022. okt. 2. 15:16
11/42 anonim válasza:
#10 Ja, hogy mondta… az nyilván más 😂😂 én meg maga az elhunyt Erzsébet királynő vagyok 😂
És amúgy sok 14 éves szexel. Akkor mind zseni?
12/42 A kérdező kommentje:
Nem, de ő egy igazi férfi,gazdag,sikeres,sokan követik
2022. okt. 2. 19:12
13/42 anonim válasza:
#12 szerintem meg egy tróger. Ez a védőket Hustler University ami egy piramisjáték csalás volt. Nyilván egy sikeres férfi belemegy ebbe, és átveri ezzel a követőit.
14/42 anonim válasza:
A normális lányok messze kerülik - ez egy mítosz. A taplókat soha nem közösítik ki és soha nem kell kompromisszumot kötniük. Nem is frusztráltak, mert nincs miért. Sorban térdelnek előttük a nők. Lásd a toi toi eset nyáron, amikor a lányok védték a barátnőjét megcsaló p0csfejet. A sikertelen férfiakat azzal vádolják, hogy HA lenne baratnőjük, AKKOR biztosan megcsalnák, de aki TÉNYLEGESEN megteszi és nem csak feltételezések, meg gyanúsítgatások vannak, azt meg istenítik érte. Ez csak egy eset a millióból, amikor megbukik az az elképzelés, hogy a nők a jóemberség alapján választanak. Nem azt mondom, hogy én egy hűdecsúcsszuper meg nem értett zseni vagyok, de ennél igenis magasabb szintet képviselek, mégis én ülök a vádlottak padján olyan dolgokért, amiket el sem követtem. Azt sem állitom, hogy a kedvesnek tűnő fiúk BIZTOSAN jók lesznek a kapcsolatban, de legalább ugyanakkora hülyeség koholt vádak alapján elkönyvelni őket BIZTOS rossznak.
15/42 anonim válasza:
#14 a normális lányok kerülik messze. Ezt írtam. Hosszútávon biztos hogy ezek az “alfa” nyomoroncok fognak megkeseredetten bizonygatni hogy mekkora nagy arcok. Igazából sajnálom őket. Elég primitívek.
16/42 anonim válasza:
Nem fognak. Semmilyen következménye nincs a tetteiknek. Az értük rajongó lányok sokfélék. Nem csak kiégett szenvedélybetegekre kell itt gondolni, hanem szó szerint bárkire. Az alapvetően erkölcsös lányok sem tudják annyira megtagadni önmagukat, hogy ne az ilyenekre csillanjon fel a szemük oly módon, ahogy a férj-alapanyagokra nézve soha.
17/42 A kérdező kommentje:
15:Az életben mindig a Tate típusúak sikeresek, de ti ezt sose fogjátok elviselni
2022. okt. 2. 19:55
18/42 anonim válasza:
Akkor tate-nek miért nem lányokból áll a rajongótábora?
19/42 A kérdező kommentje:
18:mert hülye a nők többsége
2022. okt. 2. 20:08
20/42 anonim válasza:
De ha a nők ennyire hülyék, miért kell ennyire “cselezni” és megfeszülni, hogy nőt szerezzetek? Egyáltalán minek nektek ilyen alantas létforma, mint a hülye nők? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!