Normális hogy megutaltam a nevemet?
Még annyit, hogy én Miki vagyok, és régebben volt egy srác aki poénkodott vele a melóhelyen többször is. " Miki, jól nézünk mi ki?" a 3-4 alkalom után odaszltam neki- töki, ez kezd kissé unalmas lenni, nem gondolod? vagy csak kóstolgatsz? mert garantálom megfekszi a gyomrod- mondtam mindezt mosolyal a számon, de a szemem gyilkolni tudott volna. Tény hogy leverem a srácot, ha tovább bszakszik velem de nem tette. Ez 22 éve volt, azóta senki sem mondott efféle "poént". Lehet mert 110 kg-os gyúrós fickó vagyok, akiről köztudott hogy sokat dolgozott az éjszakában?
De a neved és a hozzátartozó POÉN NINCS MEG!!!
Az a baj nem vagyok 110 kg-s gyúrós és bár jofejnek tűnsz, pont a hasonlóakkal képtelen vagyok összhangot találni, mert tudatalatt tartok tőlük, fenntartásaim vannak és ezt általában nem veszik jó néven, a kötözködők pedig nem nagydarab emberek, 1 fejjel alacsonyabb napóleon komplexussal rendelkezőek sokkal inkább, vagy ritkábban magukat alfanak gondoló alakok akik valamiért túlsokat gondolnak rólam, talán azért is "jönnek" nekem nagy elánnal, pedig rohadtul nem kivanok konkurencia lenni, inkább csak elkerülni őket.
Nagyon elkanyarodtam, a névvel való cseszegetést páran tényleg nem sértésnek szánják, ők tényleg azt hiszik vicces és én nekem is az.
Kérdező: sose hallottam még ilyet, hogy "Attilákra" mondtak volna.
Az a tudat mennyire vígasztal, hogy ha társaságban elsüti valaki ezt, akkor a társaság tagjai nem gondolnak rosszat e poén kapcsán? Nem tudom elképzelni, mi lenne az, ami negatív színben tűntetne fel.
Rákerestem erre, nem igazán találtam semmit.
Ennél sokkal "névhezkötődőbb" poénkodások is vannak, amik valamiféle reklám vagy szituáció kapcsán "lettek feldobva": "Kata vagyok, van egy Pepsid?", "Köszönjük Emese" - és hasonlók...
Munkahelyen vagy suliban cikiznek?
Ha csak a neten olvastál valami ilyenről, ne foglalkozz vele!
Ha konkrétan téged akarnak szivatni, szólj vissza!
- Te vagy az Attila?
- Nem, nem én vagyok, káprázik a szemed! - valami ilyen válszt mondanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!