Normális hogy megutaltam a nevemet?
Attila vagyok es ezt meg eletemben nem hallottam. What?
NAGYON imadjak a kulfoldiek amugy, globalisan oriasi a coolság faktora, volt mar hogy félig a nevem miatt fektettem meg mongol, torok, stb csajokat. En szeretem.:D a becezeseit nem. Amire viszont utalsz még életemben nem volt pelda.
Én sem tudom, mi ez a "Te vagy az Attila?" szöveg, de gondolom olyan degradáló lehet, mint a "Köszönjük Emese" - mennyi Emese nevű nő gyűlölheti azt a k.rva reklámot egyébként...
Nem tudom, hogy reagálnék a nevem miatti cikizésre. Szerintem lekezelő pillantásokkal, degradáló visszaszólásokkal, mint hogy "Igen, k.rva vicces vagy, kábé ötszázadszorra hallom ezt a poént."
Vagy csak simán megmondanám, hogy "Figyelj, iszonyat bunkóság a nevemen poénkodni. Nem tehetek arról, hogy így hívnak."
Vagy akár azt is mondanám, hogy "A legaljább, legundorítóbb dolog valakit a neve miatt cikizni, úgyhogy abbahagyhatod, vagy égetheted magad tovább, igazából mindegy."
Nem tudom, valahogy kerülj föléjük morálisan és alázd le őket azért, mert a nevedért baszogatnak. Mert ez egyébként egy suttyó pöcs dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!