Titeket nem zavar hogy a buszon, villamoson hoza ertek minden retekhez aztan otthon csak ugy leteszitek a cuccokat? Vagy pl ha vesztek valamit
Pl boltban vesztek valamit, hozza ert mar egy csomo ember retkes kezzel, aztan haza viszitek a tiszta lakasba es masnak a retkes keze utan leteszitek..
Vagy kabatt nadraggal leultek, neki doltok buszon vagy villamoson mindenhez, aztan otthon leteszitek a tiszta dolgok koze a kabatot a nadraggal meg leultok pl az agyra
Csak engem zavarnak ezek a dolgok?tul tisztasagmanias vagyok?
Nektek nincsenek ezek a gondolataitok?
Részben igen, részben nem.
A boltban vett cuccokat sima vízzel megmosom, ahogy a kezem is megmosom, és át is öltözök, ha hazaértem.
De amúgy nem stresszelek azon, hogy kinn összefogdostam mindent. Példa: dohányzok, és ha leszállok egy buszról, akkor rágyújtok. A számhoz emelem a cigarettát a retkes buszos kezemmel, és egyáltalán nem zavar. Vagy, ha bevásárolni megyek, mindig veszek egy italt, vagy egy jégrémet, amit megeszek hazafelé a retkes kezemmel, és nem érdekel. Meg csak a nem csomagolt árut (zöldség, gyümölcs) mosom meg, és azt is csak vízzel, pedig pl a csomag száraztésztát ugyananynian megfogdoshatták. Illetve beviszem a budira a telefonom, és nyomkodom szarás közben, aztán kitörlöm, lehúzom, kezet mosok... és nyomkodom tovább ugyanazt a mobilt, amit szarás közben nyomkodtam.
28
Akkor mivel fogod meg a kilincseket, kapaszkodókat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!