Ez probléma? Valami mentális? Vagy mire utal?
Figyelt kérdés
Nem szeretek társaságba barátkozni, sőt a közösségeket se szeretem. Úgy szeretek lenni hogy 1 ember társaságába. Ha nagyon közeli akkor 2 mondjuk.jan. 11. 22:23
1/13 he84 válasza:
Ez egyáltalán nem mentális probléma kérdező, hanem zárkózott vagy és nem kifejezetten társasági személy vagy. Nincs ezzel semmi baj, sok ilyen és hasonló ember létezik. Én is ehhez hasonló vagyok, hogy a nagy társaságokat, a tömeget nem szeretem.
2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen közösségbe jársz? Mindig is ilyen voltál, vagy valami kiváltotta? Téged ez zavar? Nekünk nyilván nem probléma, hogy te ilyen vagy, sőt egy introvertáltnak ez a normális, de benne nem is merülne fel, hogy ez probléma.
3/13 anonim válasza:
Pacsi: totál ilyen vagyok én is. Ennek többnyire valamilyen gyerekkori oka van. A sajátomat tudom. (F!)
4/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem baj mert így kényelmes, de viszont úgy baj hogy ismerkedni nehéz meg nem értik az emberek az egészet.
jan. 11. 22:52
5/13 he84 válasza:
Nem kell másoknak ezt mindenképp érteniük kérdező, ne görcsölj ezen, az a lényeg, hogy te érted és hogy neked így jó. Bár hogyha neked így jó, akkor miért akarsz ismerkedni? És csak mert valaki zárkózott, nem feltétlenül lehetelen, vagy nehéz az ismerkedés. Csak kommunikálj nyitottan, őszintén, türelmesen és udvariasan, legyél önmagad és úgy menni fog nagy eséllyel.
6/13 A kérdező kommentje:
Hát az a tapasztalatom hogy mindenki megun egy idő után és mindenki társaságra vágyik.
Vagy ha meghív valaki hogy gyere el ide meg oda ott leszünk 10-en akkor én nem megyek nyilván és így csak annak szar aki hívott.
jan. 11. 22:58
7/13 he84 válasza:
Ez tévedés kérdező, nem un meg mindenki mindenkit egy idő után. Ha ez így lenne, akkor nem léteznének hosszú és boldog kapcsolatok, legyen az akár barátság, akár párkapcsolat. Nyilván ahol számodra sokan vannak, oda ne menj, ha nem muszáj.
8/13 he84 válasza:
És abban is tévedsz, hogy nem mindenki vágyik társaságra, vannak olyanok is, akik valóban jól megvannak egyedül és nem hiányzik nekik senki, ők jobb esetben nem is magányosak.
9/13 anonim válasza:
Én egyenesen rosszul leszek a sokaságtól, azt érzem h mi a fenét keresek én itt? Az egyetem maga a pokol volt. Lehet szociális fóbia. Én nem tudok csak úgy elbeszélgetni valakivel mert tökre görcsölök, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!