Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikortól számít valaki középko...

Mikortól számít valaki középkorúnak?

Figyelt kérdés
Szerintem kb 34-45 között van.
ma 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

[link]

"The exact range is subject to public debate, but the term is commonly used to denote the age range from around 40 to around 65 years"

ma 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Én tavaly óta, ha érdekel. Egyszerűen így érzem!
ma 20:18
 3/13 anonim ***** válasza:
45 éves kortól
ma 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
40
ma 20:32
 5/13 anonim válasza:
52%
Az attól is függ mennyi cigit, piát, vagy különböző színű porokat nyom az illető. Aki túl nagy lángon főzi a levest annak a 30 már simán középkor.
ma 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Szám szerint kb. 40-től igen.

És persze rohadt sok függ a külsőn. Ha nem egy roncs vagy, vagy elhanyagolt, felszedve pár kg-ot, izmosabb is vagy akkor az 4-5 év mínusz, elnézőbbek :)

ma 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Középkorú középkorúval ismerkedne?
ma 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
38 körül, aki mást állít gyáva 😌
ma 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Korábban biztosan 40-et mondtam volna, de nem egy olyan 40 éves vagy a 40-et közelítő ismerősünk, rokonunk van, akiket ha nem ismernék, az életben meg nem mondanám, hogy ennyi idősek, inkább 30-nak tippelném őket, és fura belegondolni, hogy ők középkorúnak számítanának. Szóval igen, sok múlik a külsőn is, de olyan 40-45 felett.
ma 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Háát nekem van most aki eszembe jut és hetente látom 4 férfi ismerősöm két 40 éves, egy 41 és egy 43.

A 41 éves 6 évet letagadhat.

A többi az semmit, inkább +2-3 év.

Minden korosztályban vannak olyanok akik nem néznek ki jól, és a testalkatukkal sem foglalkoznak minden korosztályban.

ma 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!