Titeket nem zavar hogy a buszon, villamoson hoza ertek minden retekhez aztan otthon csak ugy leteszitek a cuccokat? Vagy pl ha vesztek valamit
Pl boltban vesztek valamit, hozza ert mar egy csomo ember retkes kezzel, aztan haza viszitek a tiszta lakasba es masnak a retkes keze utan leteszitek..
Vagy kabatt nadraggal leultek, neki doltok buszon vagy villamoson mindenhez, aztan otthon leteszitek a tiszta dolgok koze a kabatot a nadraggal meg leultok pl az agyra
Csak engem zavarnak ezek a dolgok?tul tisztasagmanias vagyok?
Nektek nincsenek ezek a gondolataitok?
Erre való az immunrendszered, hogy ne legyél halálos beteg attól, hogy melletted valaki tüsszentett.
Nyilván kezet mosunk mikor hazaérünk, de nem kell mindent átfertőtleníteni. Mert a túlzott fertőtlenítéssel pont az ellenkező eredményt éred el...
Nem a betegsegtom felek, hanem a tudattol hogy mennyi ember retke van rajta pl a nadragomon mert leultem a villamoson
4. Nekem sem, a kabatot felakasztom, a taskamat a folre teszem a cuccokat amik rajtam voltak a szennyesbe..de még igy is magyon zavar
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!