Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar hogy a...

Titeket nem zavar hogy a buszon, villamoson hoza ertek minden retekhez aztan otthon csak ugy leteszitek a cuccokat? Vagy pl ha vesztek valamit

Figyelt kérdés

Pl boltban vesztek valamit, hozza ert mar egy csomo ember retkes kezzel, aztan haza viszitek a tiszta lakasba es masnak a retkes keze utan leteszitek..

Vagy kabatt nadraggal leultek, neki doltok buszon vagy villamoson mindenhez, aztan otthon leteszitek a tiszta dolgok koze a kabatot a nadraggal meg leultok pl az agyra

Csak engem zavarnak ezek a dolgok?tul tisztasagmanias vagyok?

Nektek nincsenek ezek a gondolataitok?

2022. szept. 26. 14:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Sot..az a ritka aki nem
2022. szept. 26. 14:24
 12/29 A kérdező kommentje:

Telomat en is attorlom meg a taskamat is kivulrol..

A belso dolgokkal meg azt csinaltam, hogy amik benne vannak, azokat csak akkor hasznalom amikor elmegyek valahova, igy itthon nem kell elo venni..

Neha betegnek erzem magam mar, de ha nem igy tennek megbolondulnek

2022. szept. 26. 14:26
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

8: ráadásul bevetetlen ágyra...?

Én nem vagyok a higiénikusok világszövetségének tagja :-D, de eszembe nem jutna utcai ruhában bemenni a hálószobába....

2022. szept. 26. 14:27
 14/29 A kérdező kommentje:
A bevetetlen agy es a bevetett kozott semmi kulonbseg , nincs semmi jelentosege. A kosz igyis ugyis ra kerul, ha le ulsz ra kinti ruhaban
2022. szept. 26. 14:33
 15/29 anonim ***** válasza:
61%
Hát azért van... Mert az ágyneművel direktben érintkezik a tested - az ágytakarót viszont leveszed, mielőtt befekszel az ágyba.
2022. szept. 26. 14:42
 16/29 anonim ***** válasza:
9%
Nem tömegközlekedek, undorító szokás.
2022. szept. 26. 14:58
 17/29 Miss Endzsi ***** válasza:
21%
Leveszem a cuccaimat, rögtön kézmosás, táskámat nem teszem a földre, de az is megy vissza a tartózsákjába. Ha le is ülök az ágyra, van rajta direkt ágytakaró, pokróc.
2022. szept. 26. 14:59
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. szept. 26. 15:05
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hazajövök, kezet mosok, átöltözöm itthoniba. Bolti cuccoknál pl a zöldséget, gyümölcsöt mosva teszem el, de nem fertőtlenítek különösebben.
2022. szept. 26. 15:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán zavar. Mindig kezet mosok amikor hazaérek, de pl egy keresztfertőzés simán megtörténhet a telefonon keresztül persze. Ez egyszerűen elkerülhetetlen irreális és körülményes odafigyelés nélkül, ami nekem egyszerűen nem éri meg.
2022. szept. 26. 15:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!