Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Történt veletek olyan, hogy...

Történt veletek olyan, hogy nem éltetek egy ismerkedési lehetőséggel és azóta is bánjátok?

Figyelt kérdés

Hogy volt?

Miért nem éltél vele?

Szoktál még rá gondolni?

2022. szept. 25. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eszembe jut. Nem úgy gondolok rá, hogy jó lenne ha összejönnénk. Hanem csak úgy hogy vajon mi lehet vele, milyen élete van. Meg arra hogy ha akkor másképp alakulnak a dolgok akkor ma az én életem is egészen más.
2022. szept. 25. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig 3+1 jelentős alkalmam voltt, mindet elszúrtam. Én előre elmarom magamtól az embereket, az esetleges csalódás-, elhagyás elkerülése végett. Viszont lenne igényem az érzelemre... Mindig gondolok rájuk. (F)
2022. szept. 25. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Erzelmileg sosem bantam meg, mert egy fiun kivul senki soha nem valtott ki belolem erzeseket.

Viszont olyan sok volt, hogy nehez helyzetben voltam es bantam hogy nem ismerkedtem valakivel elotte, mert segithetett volna tobb szempontbol is. Csunya vagy nem csunya, igy van es ilyen az elet.

2022. szept. 25. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Még nem teljesen 17 éves koromban történt (több, mint 5 éve), diákmunkán. Egy végtelenül szimpatikus sráccal voltam beosztva a konyhába. Párszor láttam előtte, de köszönésen túl nem volt semmi. Ott, és akkor viszont nem volt semmi kínos csend, azonnal megvolt a közöshang, és teljesen olyan volt az egész, mintha 1000 éve ismertük volna egymást. De totál vak, és tapasztalatlan voltam a fiúk terén, így utólag csak fogni tudom a fejem, hogy mennyire nem vettem a lapot.

A még kellemetlenebb része pedig, hogy a végén derült ki, hogy az utolsó napjait töltötte ott, bentlakással, én pedig bejárós voltam. Pont a hivatalos utolsó napjára osztottak be engem újra, és teljesen abban a hitben voltam, hogy aznap még találkozunk egyet és folytatjuk a beszélgetést. De nem így lett :c Már az érkezésem előtt elment, és nem cseréltünk elérhetőséget, csakis egymás keresztnevét tudtuk. Annyira bántott sokáig, mert azt viszont éreztem, hogy megvolt a kölcsönös szimpátia, és olyan tényleg őszinte, becsületes és rendes srácnak tűnt :c

Egy ideig nagyon bántott, és sokat gondoltam rá, egy ponton viszont úgy voltam vele, hogy ha nagyon akarta volna, ki tudta volna a nevem deríteni a papírmunka körül. Még így is gondoltam rá párszor.

2022. szept. 25. 21:44
 15/15 anonim válasza:
Igen. Nekem most vannak ilyen érzéseim. Nagyon vonzodom valakihez, aki a főnököm. Történt néhány nagyon apró és jelentéktelen dolog, ami arra enged következtetni hogy talán én is tetszem neki. Ő más városban lakik, elég távol, csak 2szer találkoztunk személyesen. A második alkalom egy közös pizzazas volt a kollégákkal. Amikor megerkeztem, látszólag zavarba jött, elvesztette a fonalat a beszélgetésben, nem találta a szavakat, felboritotta a poharát.. Úgy érzem hogy tehettem volna valamit, de nem tettem.. Ritkán beszélünk telefonon, de ha mégis, akkor egyáltalán nem igyekszik lezarni, úgy érzem szeret beszélni velem, de kizárólag csak a munkáról, beosztasrol beszélünk. Nagyon megtornem a jeget, mert egyfolytában rá gondolok, és ez tönkreteszi a mindennapjaimat.
2022. szept. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!