Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Történt veletek olyan, hogy...

Történt veletek olyan, hogy nem éltetek egy ismerkedési lehetőséggel és azóta is bánjátok?

Figyelt kérdés

Hogy volt?

Miért nem éltél vele?

Szoktál még rá gondolni?

2022. szept. 25. 11:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy fiú aki régen nagyon nyomult és mindenhová követett. Én túl fiatal voltam ahhoz hogy párkapcsolatba kezdjek, ezért lepattintottam, pedig ő tényleg nagyon odavolt értem. Nekem akkor még semmi közöm nem volt pasikhoz és nem is voltam kész rá, féltem a dologtól. Most már harmincas nő vagyok, de azóta sem tapasztaltam ilyen rajongást senki részéről. Az azóta exeimmé vált pasik csak elfogadtak, úgymond megelégedtek velem, nem voltak oda értem, nem éreztem a szerelmüket.
2022. szept. 25. 11:46
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Igen, egyetlen ilyen volt. Húszévesen egy szegedi egyetemi buliban jártam barátnőmmel, és a bejáratnál megláttam egy fiút, aki arcra ismerős volt nekem egy 4-5 évvel korábbi tiszafüredi " diszkóból", és nekem már ott is tetszett"távolról". Ezért hát Szegeden oda akartam menni hozzá bemutatkozni. Viszont annyira tele volt a hely és olyan lassan engedték be az embereket és a bejáratnál annyira hideg volt (január- február környéke) hogy barátnőmmel nem bírtuk tovább,hazamentünk. Furcsa emlék, mert tényleg néha eszembe jut, márpedig ennek már 15 éve.
2022. szept. 25. 11:53
 3/15 anonim ***** válasza:

Volt.

Nem biztos, hogy bejött volna.

2022. szept. 25. 12:58
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Neked mi volt kérdező?
2022. szept. 25. 13:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy lány. Fiatalon tetszettem neki, ő is nekem de valahogy mégse lett belőle semmi. Azóta már sok év eltelt. Spanyolországban él egyedül, én meg itthon.

Lehet hogy ő lett volna életem szerelme.

2022. szept. 25. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, látásból mar ismertük egymást, egyszer oda akart jönni de beijedtem mert kapcsolatban voltam, ami már amúgy is a végét járta, az akkori barátom teljesen elhanyagolt, alig talalkoztunk már, hamarosan vége is lett annak a történetnek.

Úgyhogy elsétáltam kikor lattam hogy oda akar jönni és ez rengetegszer eszembe jutott azóta. Nagyon régen volt már.

2022. szept. 25. 13:31
 7/15 anonim ***** válasza:
*mikor
2022. szept. 25. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Fura ez, hogy mennyire megmaradnak ezek az emberben. Nem volt semmi, de mégis mindenki kristály tisztán emlékszik rá. És talán eszébe is jut néha az illető. Nekem eszembe jut.
2022. szept. 25. 13:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Szomorú ezeket olvasni. Én is megijedtem és tulajdonképpen az ijedtség vezérelt, ezért egy árva testrészemmel se üzentem neki, hogy mennyire is tetszik. Elég sokszor eszembe szokott jutni.
2022. szept. 25. 13:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan emgem is az ijedség vezérelt, eleve annyira tetszett hogy már amiatt is teljesen zavarban voltam, és bekapcsolt a menekülő ösztön az egész helyzettől

6os voltam :(

2022. szept. 25. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!