Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A csúnya emberek mikor nem...

A csúnya emberek mikor nem lesznek közutálat, nyilvános megalázás tárgyai?

Figyelt kérdés
Képes meglépni az emberiség ezt?
2022. szept. 23. 12:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%

Két ember jut eszembe, akiket ismertem, mindketten elég negatív külsővel rendelkeztek, alacsonyak, olyan semmilyen arccal. Egyiknek a személyisége is ennek megfelelően alakult, talán csúfolták gyerekkorában, emiatt lehet-e, nem tudom, de egy tapló, primitív, önző figura (valószínűleg így kompenzál, talán nem is tudatosan), nem tudta magát értelmesen kifejezni, alig volt vele beszédtéma. És valahogy a taplóságán keresztül is áradt belőle a kishitűség.

A másik volt az alacsonyabb (18 évesen kinézett 10-12 évesnek), ő egy halk szavú, kicsit háttérbe húzódó, de ha valakivel beszélt, akkor egy kimondottan intelligens, egyenes valaki volt.

Szerinted kit kerültek, cikiztek, és kivel beszélgettek szívesen?

2022. szept. 23. 14:59
 22/37 anonim ***** válasza:
79%

"És az össze ilyen irányú kutatás téved?"

Jellemzően kontármunkák, amik nélkülöznek minden tudományosságot, és főképp adatok mazsolázgatásából és azokból levont hamis konklúziókból állnak.

2022. szept. 23. 15:06
 23/37 A kérdező kommentje:

21

Mindkettőt tuti ért bántás jó bőven.

Csak vannak reménytelenül jó lelkű emberek akikben még ezek után sem forr bosszú. Ez a kivétel.

2022. szept. 23. 15:23
 24/37 A kérdező kommentje:

22

Igen és miért? Mert TE mondod?

2022. szept. 23. 15:23
 25/37 A kérdező kommentje:

20

Te sem és senki sem hajlandó elolvasni a cikket végre?

Így nincs sok értelme a diskurzusnak.

Mindenki csak hajtja a magáét.

Itt statiszikákról, tudományos kutatásokról beszélünk.

Ti meg majd megmondjátok a tutit, hogy mind hülyeség.

2022. szept. 23. 15:25
 26/37 anonim ***** válasza:
84%

"Mindenki csak hajtja a magáét."

Ez azért pont tőled elég erős volt :D

2022. szept. 23. 15:29
 27/37 Kólauborkával ***** válasza:
80%

Elkezdtem a cikket, a tanulmányt is…. Egy dologra nem tér ki, ami számomra baromi fontos lenne:

Ki a csúnya és ki a szép? Mert ezek mind szubjektív dolgok, egy számomra szép nö csúnya a legjobb barátomnak, kinek van igaza?

Egyszerüen erre nem tér ki a tanulmányod és te sem: kit nevezel csúnyának és kit szépnek? Amég ebben nem értünk egyet addig uborkáról is beszélhetnénk.

2022. szept. 23. 15:38
 28/37 A kérdező kommentje:

27

“ Ki a csúnya és ki a szép? Mert ezek mind szubjektív dolgok, egy számomra szép nö csúnya a legjobb barátomnak, kinek van igaza?”

Ha megmutatsz bizonyos számú embernek fényképeket különböző emberekről és amilyen átlag pontszámot kapnak tőlük a külsejükre az lesz az objektív szépség illetve csúnyaság.

2022. szept. 23. 15:49
 29/37 anonim ***** válasza:
64%
És ha egy másik csoport embernek mutatod meg, akkor máris jó eséllyel egy egész más számot kapsz. Pont azért, mert semmi objektivitás nincs a dologban.
2022. szept. 23. 15:51
 30/37 Kólauborkával ***** válasza:
82%

És milyen csoportból kérdezed meg? Mert ha az egész világot, akkor az úgy 10 évig lesz a te objektív mutatód, utána megint változik.

Ilyen felmérésben sosem vettem részt, tehát nem létezik ilyen irányú kutatás, elvégre a mindenkibe én is bele tartozom…

2022. szept. 23. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!