A csúnya emberek mikor nem lesznek közutálat, nyilvános megalázás tárgyai?
Két ember jut eszembe, akiket ismertem, mindketten elég negatív külsővel rendelkeztek, alacsonyak, olyan semmilyen arccal. Egyiknek a személyisége is ennek megfelelően alakult, talán csúfolták gyerekkorában, emiatt lehet-e, nem tudom, de egy tapló, primitív, önző figura (valószínűleg így kompenzál, talán nem is tudatosan), nem tudta magát értelmesen kifejezni, alig volt vele beszédtéma. És valahogy a taplóságán keresztül is áradt belőle a kishitűség.
A másik volt az alacsonyabb (18 évesen kinézett 10-12 évesnek), ő egy halk szavú, kicsit háttérbe húzódó, de ha valakivel beszélt, akkor egy kimondottan intelligens, egyenes valaki volt.
Szerinted kit kerültek, cikiztek, és kivel beszélgettek szívesen?
"És az össze ilyen irányú kutatás téved?"
Jellemzően kontármunkák, amik nélkülöznek minden tudományosságot, és főképp adatok mazsolázgatásából és azokból levont hamis konklúziókból állnak.
21
Mindkettőt tuti ért bántás jó bőven.
Csak vannak reménytelenül jó lelkű emberek akikben még ezek után sem forr bosszú. Ez a kivétel.
22
Igen és miért? Mert TE mondod?
20
Te sem és senki sem hajlandó elolvasni a cikket végre?
Így nincs sok értelme a diskurzusnak.
Mindenki csak hajtja a magáét.
Itt statiszikákról, tudományos kutatásokról beszélünk.
Ti meg majd megmondjátok a tutit, hogy mind hülyeség.
"Mindenki csak hajtja a magáét."
Ez azért pont tőled elég erős volt :D
Elkezdtem a cikket, a tanulmányt is…. Egy dologra nem tér ki, ami számomra baromi fontos lenne:
Ki a csúnya és ki a szép? Mert ezek mind szubjektív dolgok, egy számomra szép nö csúnya a legjobb barátomnak, kinek van igaza?
Egyszerüen erre nem tér ki a tanulmányod és te sem: kit nevezel csúnyának és kit szépnek? Amég ebben nem értünk egyet addig uborkáról is beszélhetnénk.
27
“ Ki a csúnya és ki a szép? Mert ezek mind szubjektív dolgok, egy számomra szép nö csúnya a legjobb barátomnak, kinek van igaza?”
Ha megmutatsz bizonyos számú embernek fényképeket különböző emberekről és amilyen átlag pontszámot kapnak tőlük a külsejükre az lesz az objektív szépség illetve csúnyaság.
És milyen csoportból kérdezed meg? Mert ha az egész világot, akkor az úgy 10 évig lesz a te objektív mutatód, utána megint változik.
Ilyen felmérésben sosem vettem részt, tehát nem létezik ilyen irányú kutatás, elvégre a mindenkibe én is bele tartozom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!