Diogenész tényleg levizelt mindenkit és nyilvánosan maszturbált, vagy ezek csak lejárató pletykák voltak?
P.S.
Bartost Cs. Istvánt csak azért említettem, mert Ő korunk egyik legnagyobb filozófusa, ki korszakalkotó csideológiákat fogalmaz meg!
Én például sohasem értettem, hogy miért zavar valakit jobban a nyilvános maszturbáció, mint például a nyilvános zabálás egy belvárosi éttermi teraszon!
Nem lehetséges, hogy régen az embereknek sokkal normálisabb viszonya volt a szexualitással kapcsolatban?
"Én például sohasem értettem, hogy miért zavar valakit jobban a nyilvános maszturbáció, mint például a nyilvános zabálás egy belvárosi éttermi teraszon!"
Mert szerinted egy kategória a kettő? Te tán a szüleid előtt is matyizol?
Sohasem matyiztam a szüleim előtt, mert szexellenes konzerv-idióták voltak. (Valószínűleg bevitettek volna a zárt-osztályra, ahol suttyomban megnyomorítottak volna egy életre.)
Viszont sokkal boldogabb fiatalkorom lett volna, ha ez normálisnak számított volna - legalább családi környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!