A csúnya emberek mikor nem lesznek közutálat, nyilvános megalázás tárgyai?
Én ismerek véleményem szerint igazán csúnya embert, aki a mai napid válogat az asszonyok között és helyeset is, aki meg a személyisége miatt nem talál magának párt/barátot aki elviselné, ennyit az életképtelenek “elméletéröl”.
A hisztigépeket sehol sem szeretik, meg aki nem vállalja fel a saját hibáit, csak másokra mutogat…
10
Azért nem létezik mert te mondod?
És az össze ilyen irányú kutatás téved?
Például állásinterjúk száma, jövedelmi szakadék, nagyobb büntetések kirovása csúnyáknak, stb mind mind légből kapott fantazmagória?
Nagyobb a jövedelmi szakadék például szépek és csúnyák között ugyanazon a szakterületen mint fehérek és feketék között. Ehhez mit szólsz?
12
A pénzügyi hátrány pedig párosul a szociális téren elszenvedett hátrányokkal.
Olvassátok a 14-es megnyilvánulásait.
Az emberek tényleg így állnak hozzájuk.
Magam is csúnya vagyok, és nekem is kevés a fizetésem két diploma ellenére. De ettől függetlenül több szexpartnerem van, mint bármely szépnek, mert nem utasítok el valakit csak azért, mert nem tökéletes.
14# pedig jól írja, mert aki belül csúnya azon bizony kívül is meglátszanak ezek a vonások, néhány profi színész kivételével.
Általában az apatikus, borúlátó igénytelen ember a munkáját is ilyen szinten végzi el, így ne lepödjünk meg, ha az igénytelen, hibás, lassú ember kevesebb bért kap annál, aki meg igényes, hibátlan, szép munkát végez…
Tény, hogy a bérek közötti aránytalan eltérés létezö dolog, de ez nem a csúnyák - szépek közti eltérés, hanem a barátom, a barátom gyereke - idegen közti eltérés inkább…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!