Világos bőrszínű romáról meg tudnád mondani hogy ő cigány?
Figyelt kérdés
Pl arcvonások stb miből jössz rá?2022. szept. 2. 13:27
1/7 anonim válasza:
Igen. Lenyalt haj, romas akcentus, nyaliznak es sokat alkudoznak.
2/7 anonim válasza:
Lapos homlok,mint egy ősembernél.
3/7 anonim válasza:
Frizura, öltözködés, beszédstílus
Krumpli orr, szúrós sunyi tekintet
Nőknél karika fülbevaló, fekete vastag festett szemöldök, rikító ruhák, 10 centis műköröm
4/7 anonim válasza:
Szerintem a cigányság a magyarok 95%-nak nem származást jelet, hanem kulturális jelentéstartalommal bír, ergo nem foglalkoznak vele, ha magyarosan viselkedsz, remélem igazam van, és nem vagyunk olyan rasszisták.
5/7 anonim válasza:
Vannak tényleg olyanok, hogy nem látszik rajtuk sem a kinézetükön sem a viselkedésükön ráadásul még fehérek is de a vezetéknevük alapján könnyen beazonosíthatóak illetve a tágabb rokonság már általában hordozza a C kategóriás ismertetőjegyeket.
6/7 hun_74 válasza:
Van olyan, amiről nem is gondoltam volna, amíg meg nem láttam a szüleit.
Hozzáteszem, hogy az egész család, dolgozó, becsületes, a társadalomba teljesen beillszkedett volt.
7/7 anonim válasza:
Egy szempillantás alatt, ránézésre rögtön meg lehet állapítani bárkiről, hogy cigány-e avagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!