Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért beszélek sokszor magamba...

Miért beszélek sokszor magamban angolul?

Figyelt kérdés
Ti is szoktatok magatokban beszélni? Mikor és miért csináljátok? És én mi a francért teszem ezt angolul?
2022. aug. 31. 17:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Nem érzem magam agymosott hülyegyereknek 27 éves felnőtt nő létemre.

Másik:

"ha elégedett lennél magaddal és az életeddell akkor nem képzeled bele magad olyannak amilyen nem vagy"

Az durva :D elégedett vagyok, köszönöm, van egy férjem, akit imádok, van egy kutyám, akit szintén imádok, boldog vagyok, nyugi. Meg minek is képzeltem magam, ami nem vagyok? Baszki, leírtam kerek perec, hogy szürke kisegér vagyok és szeretem is az lenni, ti még mindig azon rugoztok, hogy én különleges akarok lenni? Egy ilyen egyszerű kérdés miatt, amit kiírtam. Hát gratulálok az ostobaságotokhoz :D

2022. szept. 1. 06:38
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerű kérdés volt ami 4 mondatból állt. Mivel semmit sem árultál el magadról mégis milyen válaszokat vártál? Senki se lát a lelkedbe se a családi életedbe. Nyilván itt mindenki csak találatott.
2022. szept. 1. 09:07
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez jogos, nem írtam magamról semmi konkrétat. De sose értettem, hogy miért kell ezen az oldalon egyből bántani a kérdezőt, meg ráhúzni mindenféle dolgot, mikor pont, hogy semmit se tudnak az emberről. Na mindegy.
2022. szept. 1. 09:11
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
De éppen ez az. Te feltéttel egy kérdést és mi válaszolunk normális hangnemben 9-est kivéve. Attól higy neked nem tetszenek a válaszok (mert nem ismerünk személyesen) arról nem mi tehetünk.
2022. szept. 1. 09:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát ez nem igaz, mert a 7-es is butaságot írt, hogy én olyannak képzelem magam, ami nem vagyok, pedig előtte már leírtam, hogy én egy unalmas, egyszerű embernek képzelem magam és az is vagyok, és az is akarok lenni. De mégis ilyet írt, szóval akkor nem értem miből feltételezte ezt a butaságot.
2022. szept. 1. 09:22
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Mert az embernek van egy belső énje amiről sokan nem vesznek tudomást. Csak nem értem miért kérdezősködsz ha lepontozod a válaszaimat. Kérdezel és válaszolok normális hangnemben és mégis. Pedig ez a pontozás erre való. Nem like-olni kell. Nem rajtam kell bosszút allnod a kicsinyes lepontozásokkal hanem el kell fogadod hogy másnak lehet más véleménye mint a tiéd. Ha úgy érzed nem igaz akkor lapozz. Ezért nem is válaszolok többet mert nincs értelme.
2022. szept. 1. 09:44
 17/22 A kérdező kommentje:
Mivel hülyeséget írsz, lepontozlak. De ahogy látom, nem csak én, szóval más is azt gondolja, hogy amit írsz, baromság. Szia.
2022. szept. 1. 09:53
 18/22 anonim ***** válasza:
93%

Én is szoktam néha, minimális angol tudást összeszedtem a netezés miatt, meg a feliratos filmek/sorozatok miatt.

Érdekes amúgy, mert németet tanultam, és jobban is beszélem, de azon a nyelven nem szoktam "gondolkodni".

2022. szept. 1. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs önbizalomhiányod? Nekem sokáig az volt, és szorongós voltam. 10-edikbe szinte perfekt tudtam angolul, és mikor olyan szituk adódtak, hogy egy külföldivel angolul kellett beszéljek, ez dobott az önbizalmamon és az önbecsülésemen, és sosem szorongtam ha angolul kellett beszéljek.
2022. szept. 16. 20:33
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok, Lemaradt az, hogy a tény, hogy magadba beszélsz, súlyos magányra is utalhat, ha nem beszélgetsz emberekkel, az elméd kialakít egy fantom lényt, és gondolatban vele beszélsz, hogy valamennyire kielégítsd a szociális szükségleteidet. Ez persze mind tudat alatt történik. Viszont amiért magadba beszélsz, nem feltétlen jelenti azt, hogy magányos vagy.
2022. szept. 16. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!