Más is alig várja, hogy végre vége legyen a nyárnak?
Nekem nyáron jön ki a szezonális depresszióm. Amint érzem a "nyár illatát", valahogy szorongás és szomorúság tölt el, pedig gyerekkoromban imádtam és egyáltalán nem zavart a kánikula sem. Most, hogy felnőttem, sajnos ki nem állhatom, már 25 fok fölött rosszul vagyok és a napfényt sem bírom. A vérnyomásom alacsony, ezért könnyen rosszul leszek. Emellett ahogy idősödtem, egyre fontosabbá vált a csend és a nyugalom, ami ilyenkor szerintem nehezen elérhető, tekintve, hogy ebben az időszakban rengetegen vannak az utcán, minden gyerek egyszerre sikongat, szól a mulatós, éjszakába nyúlóan folynak a kertipartik.
A kedvenc hónapom a november. Szeretem az esőt, a hideget, a ködöt, a sötétséget, a borult időt. Olyankor megnyugvás és öröm tölt el. Tervezem is, hogy elköltözöm egy ilyen helyre.
Azokat nem értem, akik különféle fórumokon írják, hogy ők szeretik a nyarat, mert jó idő van bent a légkondis irodában. Akkor ők nem a nyarat szeretik, hanem a 23-24 fokos hőmérsékletet. Olyanról eddig életemben csak kétszer hallottam, hogy valaki strandoláson kívül elviseli, sőt szereti a 35-40 fokos forróságot.
A sötétet utálom, nem lehet semmit csinálni a kertben, a növényeim se szeretik.
A hideget várnám, szeretek pulcsikban meg takarókkal kuckózni egy bögre forró teával. De idén nagyon félek hogy felkopik az állunk a rezsiemelés miatt. :(
Szóval alapvetően szoktam várni de idén nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!