Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zavar a hosszu hajam, de...

Zavar a hosszu hajam, de tudom higy csak emiatt tartanak kulonlegesnek a ferfiak, ha levagom nem lesz bennem semmi erdekes. Hogyan dontsek?

Figyelt kérdés

Tehat a hajam nagyon hosszu, nagyon gyonyoru, termeszetes, tenyleg egy csoda

Jo az alakom is, az arcomban semmi kulonleges nincs, tudom hogy a hajam miatt tartanak kulonlegednek a ferfiak semmi masert. Nekem ez az ekszerem, amivel kiemelkedek a tobbiek kozul. Sosem lattam még ennyi idosen ilyen szep, hosszu hajat.

Viszont az a baj, nagyon zavar. Nagyon sokat kell vele foglalkoznom, ha megyek valahova elotte minimum fel ora foglalkozas anelkul nem tudok elindulni. Hajmosas es az utana valo fesules stb, 2-3 ora.

2 naponta mosom

Zavar az egesz hajam, ugy ahogy van

Jarni is nehez miatta, mert faj a nyakam annyira nagy a sullya

De ha levagom nem fogok tetszeni a ferfiaknak

Mi alapjan dontsek?

Ha tudnam hogy szep kulonleges arcom van azonnal levagnam a vallamit...de igy nem merem..

2022. aug. 21. 12:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Ha vállig ér a hajad az már szép.

Viszont rövid hajú lányok tényleg nem tetszenek a férfiak többségének, szoval max vállig vágasd

2022. aug. 21. 13:36
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

Derekig vagasd le. Az hosszu,de kezelheto.

Heti 1x eleg hajat mosni. Konty lofarok.

2022. aug. 21. 14:05
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Nyugi, ha ilyen felületes vagy, elég egy kivágott felső haj helyett és azok az egyszerű emberek megtalálnak majd, akik eddig, sőt...
2022. aug. 21. 14:08
 14/22 anonim ***** válasza:
43%

Szerinted a személyiséged nem fontos a férfiaknak?

Hiába van egy nőnek nagyon szép hosszú haja, ha elviselhetetlen a személyisége. Ha pl. egy nővel nem lehet együtt élni, mert hisztis, akaratos, megbízhatatlan, féltékeny, döntésképtelen, frusztrált stb. akkor senkit nem fog érdekelni, hogy milyen szép hosszú a haja. Rohadtul nem az a fontos hogy milyen hosszú a hajad, hanem hogy milyen ember vagy.

Vágass le belőle annyit amit te jól tudsz még kezelni, de még hosszúnak számít (lapockáig, vállig).

2022. aug. 21. 14:23
 15/22 anonim ***** válasza:
3%

A hosszú haj gyönyörű.

Koncz Zsuzsa is addig volt egyéni, míg volt neki.

De minek 2 naponta mosni?

A haj alkalmazkodik ehhez. Ha ritkábban mosod, nem zsírosodik annyira, csak az átmeneti időt kell kivárnod, míg átáll.

Szerintem ne vágd le, teljesen egyéni leszel tőle, ami nagyon kevés lánynak jön össze így!

2022. aug. 21. 14:29
 16/22 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is elég hosszú hajam van (kb fenekemig ér) de én abszolút nem érzem azt hogy ez különösebben érdekli a férfiakat. Ha vállig vagy hátközépig érne a hajam szerintem akkor is ugyan úgy néznének rám.

Szerintem vágasd le ha így nem szereted a hajad. Ne befolyásoljanak a férfiak.

2022. aug. 21. 14:57
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Azért kéne levágatnod belőle (nem kell vállig), mert írod, hogy fáj tőle a nyakad és nehéz a járás. Ne játssz az egészségeddel. Ha valakinek tetszel/tetszeni fogsz, azt nem fogja érdekelni, hogy hátközépig, derékig vagy térdig érő hajad van.
2022. aug. 21. 15:22
 18/22 1112 ***** válasza:
0%

Próbald ki ezt a kinézetformát.

[link]

elöl hosszabb, hátul rövidebb; lehet variálgatni is, hogy melyik mennyire legyen hosszú.

<Én nem értek a hajakhoz. >

2022. aug. 21. 18:53
 19/22 anonim ***** válasza:
33%

Ezek rövidek.

Kár lenne egy gyönyörű lányból tucat szürke egérkét csinálni.

2022. aug. 21. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
18 ha annyira hosszú a haja, hogy nehéz benne járni nem kell rögtön ennyire levágatni.
2022. aug. 21. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!