Kinek mit ad a kulonleges nev?
Figyelt kérdés
Nagymamam Judit volt, de rendszeresen Judithnak irta a nevet. Kerdeztem tole, miert, mit ad neki az a H betu a neve vegen.Elmeselte, miert ult nagypapa a bortonben,mit vett el tole a komunizmus, miert lett olyan az elete amilyen. Csak ezt a H betut tudta megtartani a regi enjebol,megsemmisult regi eletebol, csaladjabol, szarmazasabol. Nagyon sok ido eltelt azota.Talan a mai fiatalok meg tudjak nekem magyarazni, mire jo ez a sok kulonleges nev, miert van hogy valaki azert harcol, hogy ne NOA legyen a fia neve, hanem NOAH.Fiatalok, nektek mit ad az a H betu a nev vegen? Miert erdemes ezert harcolni? Mi valtozik Noa vagy Noah megiteleseben attol a H betutol?Mit vartok tole?2020. aug. 5. 22:36
2/30 anonim válasza:
Semmit
Divat majomkodas a angol nevek utan.
Legalabbis sokaknal ez a motivacio
Legyen a gyerek neve kulonleges ha mar o nem az es amugy a gyerek sem az.
Bar ennek semmi ertelme.
3/30 anonim válasza:
Nemtudom ezt honnan vetted, szerintem senki nem harcol azért, hogy H betű legyen a neve végén. :D
4/30 anonim válasza:
Haverom gyerekeinek a neve:Kevin és Bennet...hol vannak már a Bélák ?😃😃😃
5/30 anonim válasza:
Én a név végi H-t egyedül a Sarahnál tartom fontosnak :D
6/30 anonim válasza:
Ők már úgy írják a nevüket, hogy Bélah, hogy kellőképpen aktuálisak maradjanak.
7/30 anonim válasza:
És ha mondjuk Fülöp írja Fülöph-nek a nevét, akkor azt Fülöfnek kell ejteni?
8/30 anonim válasza:
Sarah????miért??magyar alakja Sára.Vagy az már ciki??
9/30 anonim válasza:
Koszonjuk ezt a kozerdeku informaciot!
10/30 anonim válasza:
Szerintem gázabb ha Kovács Sarah vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!