Kinek mit ad a kulonleges nev?
21!
Értelmes ember nem köt bele a nevedbe, barmi is legyen. Aki meg nem értelmes, az a hajad vagy a szemed színébe is beleköt
"Franc se tudja, de az tény hogy egyre undorítóbb neveket adnak a gyerekeknek, aztán csodálkoznak hogy csúfolják őket!"
Aki csúfolódni akar, az talál rá okot, értelmes ember meg nem csúfolódik, ezt kár felhozni érvnek...
"20as, a kérdés az volt kinek mit adott a különleges név, én arra válaszoltam. Nem az volt a kérdés hogy milyen neveket lehet csúfolni."
Te valamiért mégis erre a kérdésre válaszoltál, aztán meg pont te jössze azzal, hogy nem erről szólt az eredeti kérdés? xD Egyedül te hoztad fel a csúfolódás témát, más meg reagált rá, hogy értelmetlen ezt felhozni. Mint ahogy én is ezen a véleményen vagyok. Ezt kár is volt megemlítened. Engem is nyugodtan lepontozhatsz... attól még felhozni a csúfolódás témát ostobaság volt részedről. Nagy iq bajnok lehetsz, ha te még ott tartasz, hogy valakit a neve miatt kellene csúfolni.
*Ja meg mégegy, lehet,hogy régen írták így pl
Adrienne , Bernadette; de én asszem, hogy ezek a nevek Erdélyben pl magyar embernek talán most is így használatosak; bár nem vagyok biztos benne; csak volt osztálytársam anyukája Adrienne; és akkor egyszer régen tehát valamilyen alapon feltételeztem róla,hogy ő biztos mondjuk pl Erdélyből származik. :) Meg a Judith pl , hogyha mondjuk idősebb korosztály, szerintem ott még tehát ez volt a hagyomány; hogy így írják , mint pl valaki Kováts; tehát néhány nevet meg általánosan így írtak. Tehát régebben. Én erre tudnék gondolni még szeretettel.
14es, az nem a "magyarok szeretik lefordítani a neveket" miatt van, hanem mert a magyar fonetikus nyelv, a j-t nem dzs-nek ejtik,pl.
Ezért lesz Dzsesszika, és nem Jessica, mert akkor j-vel , s-sel és c-vel kéne ejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!