Zavar a hosszu hajam, de tudom higy csak emiatt tartanak kulonlegesnek a ferfiak, ha levagom nem lesz bennem semmi erdekes. Hogyan dontsek?
Tehat a hajam nagyon hosszu, nagyon gyonyoru, termeszetes, tenyleg egy csoda
Jo az alakom is, az arcomban semmi kulonleges nincs, tudom hogy a hajam miatt tartanak kulonlegednek a ferfiak semmi masert. Nekem ez az ekszerem, amivel kiemelkedek a tobbiek kozul. Sosem lattam még ennyi idosen ilyen szep, hosszu hajat.
Viszont az a baj, nagyon zavar. Nagyon sokat kell vele foglalkoznom, ha megyek valahova elotte minimum fel ora foglalkozas anelkul nem tudok elindulni. Hajmosas es az utana valo fesules stb, 2-3 ora.
2 naponta mosom
Zavar az egesz hajam, ugy ahogy van
Jarni is nehez miatta, mert faj a nyakam annyira nagy a sullya
De ha levagom nem fogok tetszeni a ferfiaknak
Mi alapjan dontsek?
Ha tudnam hogy szep kulonleges arcom van azonnal levagnam a vallamit...de igy nem merem..
Nem vagyok csunya
De nekem semmi kulonleges nincs az arcomban..nagyon rossz erzes lehet ha egy lany senkinek sem tetszik en ugy nem tudnek letezni
Kezdésnek döntsd el, hány férfinak szeretnél tetszeni, mi az a szám, amivel elégedett lennél.
Meg érdemes átgondolni, a Te komfortérzeted mennyit ér vadidegenek futó pillantásaihoz képest.
A büdös életben nem tartottam különlegesnek egy nőt pusztán a haja miatt!
34/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!