Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én vettem egy napi sziget...

Én vettem egy napi sziget jegyet haverom pedig ebből a pénzből angol nyelvű harry potter kötetet vett, vajon melyikünk kettőnk közül a lúzer? :D

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 15:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
#20, én jobb szeretem a kezembe fogni, rendes könyv formájában az olvasmányomat. Gondolom ő is. Mi ezzel a baj? Persze, mindenki megtehetné, hogy letölti e-könyvben, csak nem mindenki szeretné.
2022. dec. 17. 17:51
 22/23 anonim ***** válasza:
12%
21-es, tőlem azt fogdosol, amit akarsz. Ha te akkora burzsuj vagy, hogy 4-5 ezrekért veszel könyvet 1-2 ezer vagy akár 0 helyett, egészségedre. Nekem van egy fasza Kindle Readerem, és van rajta vagy százezer forintnyi olvasnivaló, ingyen. Ha még nem láttál e-paper kijelzőt, persze hogy prüszkölsz rá, minden technofób proli azt teszi.
2022. dec. 17. 22:05
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

#22, neked meg mi bajod van? Nem vagyok se proli, se technofób (szerintem ilyen kifejezés nem is létezik). Miért baj az neked, hogy én rendes könyvet akarok venni? XD Ahhoz meg végképp semmi közöd, hogy mire mennyit költök, én egy szóval nem szóltam le a te szokásaidat, csak kifejtettem, hogy én, és még sok ember, miért szeretjük jobban a könyvformát.

Szoktam telefonon és gépen is olvasni, különböző platformokon, szóval meg tudom különböztetni a kettőt, és el tudom dönteni, hogy nekem melyik tetszik jobban és hogy mire akarok pénzt költeni, de azért köszönöm a hasznos tanácsodat.

2022. dec. 18. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!