Elméleti kérdés. Hajótörött leszel egy lakatlan szigeten, sosem térhetsz haza, de 3 híres ember ottmarad veled életed végéig. Ha választhatnál, ki lenne ez a 3 ember és miért?
Scarlett Johansson
Emilia Clarke
Eva Green
18f
A háromból egy egy szimpatikus, "jó pasi" lenne, akiről mindig is ábrándoztam, és szívesen megismerném emberileg is, és élvezném a jelenlétét férfiként is. Esetemben ez vagy Molnár Áron lenne, vagy Sors Tamás.
A második egy lelkileg magas fokon álló személy lenne, olyan, mint a dalai láma, vagy Ferenc pápa. Őt azért választanám, mert lelkileg fejlődhetnék a vele való társalgás során, és bölcsebbé válhatnék, illetve moralizálhatnék, együtt gondolkodhatnék vele, ami kétségkívül élvezetes és megunhatatlan lenne.
A harmadik valamilyen történelmi személyiség lenne, évszázadokkal ezelőtti korokból. Esetemben vagy a reneszánsz Angliából, vagy a reformkori Osztrák-Magyar Monarchiából választanék valakit, mivel ez a kettő a legkedvesebb korom és helyszínem. Mondjuk legyen Habsburg-Lotharingiai Rudolf trónörökös, aki egy meglehetősen bonyolult és érdekes személyiség volt, és valószínűleg sok izgalmas meglepetéssel szolgálna... :)
Kaffka Merci, Varga Irén, Molnár Krisztián
Mert ők a kedvenc tartalomgyártóim.
Bear Grylls, hogy életem vége ne 2,5 nap múlva legyen.
Szirmai Gergő mert akarmeddig el tudnám hallgatni és jó lenne beszélgetni is vele.
És hm.. és egy 30as kiadású Rocco Siffredi a vágyaim kielégítésére :D
32N
Ha vihetünk tárgyakat is, akkor vinném a Queen-t, mondjuk basszusgitáros nélkül, azt majd én bejátszom.
Ha nem vihetek tárgyakat, akkor egy acapella együttes basszusát, beatbox-osát és egy baritont vinnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!