Ki és miért költözne el egy lakatlan szigetre? És mit vinnél magaddal?
én nem költöznék ki, de egy napra kipróbálnám, ha biztosan tudom, hogy visszajönnek majd értem :D
hogy mit vinnék? ételt, italt, zyeblámpát, könyveket, pokrócot, meg valamit ami véd az eső ellen
Én a teljesítményvágy miatt.Nagyon szeretném tudni, hogy egy ilyen helyzetben mire vagyok képes, akár egyedül, akár csoportban vagyok ott a szigeten.Például egy öt-tíz főből álló csapat tagjaként szívesen elmennék, mondjuk egy hónapra.
Ezt persze csak akkor vállalnám, ha komoly indok esetén engedélyezett a kiszállás.
Nem sok mindent vinnék magammal, bár ez nagyban függ a sziget adottságaitól.Ha van édesvizű tó/folyó és ehető növények, állatok, akkor csak egy jó zsebkést, egy macsétát, elemlámpát, kötelet és néhány egyszerű kéziszerszámot vinnék magammal.Esetleg valamit vízhordáshoz, egy esőfogó ponyvát és egy könyvet, a szórakozás miatt.
-gyufa
-víz
-lábas
-kés
-könyvek
-takaró, kis sátor , hálózsák
-fürdőruha
-puska
-halászfelszerelések
-tampon, gyógyszer
és mindenképpen a barátommal mennék. mi nagyon szeretjük az ilyen témájú filmeket, és sorozatokat.
ha biztonságos a sziget, szóval nincs valami fura kannibál törzs, vagy ragadozó állatok, akkor én szívesen elmennék.
persze jó, ha sok fa, bokor van amiken teremnek a gyümölcsök,zöldségek.
én igazából ellennék egy hónapokig is gyümölcsökön, meg halon.
de ha lenne mód akkor nyilván örülnék konzerv kajáknak:D
szerintem a mai világban nagy kihívást jelentene akár hónapokra eltűnni az informatika világából. de én szívesen kipróbálnám, lenne időm elolvasni a sok könyvet, tanulhatnék, és a barátommal is 24/24ben együtt lehetnénk.
mivel nem vagyok annyira szociális, ezért nem jelentene nagy problémát a kezdetekben , hogy mással nem tudok beszélni.
olvastam a Robinsont már kiskoromban is, mindig is arról álmodoztam, hogy egyszer kirpbóálhatom magam így.
de jelenleg nem sok esély van rá, még tengert se láttam sosem
és szerintem ha egy férfi meg egy nő ragad egy szigeten, akkor az pont ideális, mert a férfi jó esetben ért a barkácsmunkához,vadászáshoz, a nő meg a főzéshez,gyűjtögetéshez.
és a társaság is megvan.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!