Én vettem egy napi sziget jegyet haverom pedig ebből a pénzből angol nyelvű harry potter kötetet vett, vajon melyikünk kettőnk közül a lúzer? :D
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 15:23
3/23 anonim válasza:
Egyikotok se. Gondolom ot nem erdekli a Sziget, teged meg a hp.
4/23 anonim válasza:
Amelyikőtök számára nem éri meg, amire pénzt adott ki. De gyanithatóan egyik esetben sem ez áll fenn. Ő nyilván azért vette a könyvet, mert az érdekli, te azért a jegyet, mert számodra ez a szórakozás.
5/23 anonim válasza:
Egyikőtöket se mondanám lúzernek, de szerintem a haverod jobban járt.
6/23 A kérdező kommentje:
De ki olvas könyvet nyáron? Nem elég a suli? xd
2022. aug. 15. 15:39
7/23 anonim válasza:
"De ki olvas könyvet nyáron?"
Ugyanaz a sok millió ember, akik a többi évszakban is.
8/23 anonim válasza:
Valaki szeret szórakozni és kultúrálódni, amire az olvasás tökéletes elfoglaltság. Ugyanígy mások szeretnek a porban fetrengeni pocsék zenét hallgatva.
9/23 anonim válasza:
Nehéz dönteni, hisz mindkettő eset rohadt gáz, de szerintem te... Ő legalább olvas, még ha csak ilyen vackot is🤷♂️
10/23 anonim válasza:
A kérdésed miatt vagy lúzer.
Neked a Sziget a fontosabb, neki meg a HP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!